"محمد الریان" کارشناس عرب امور ایران؛
آمریکا از ایران اخاذی می کند
خبرگزاری "اسپونتیک" نوشت؛ محمد الریان استاد دانشگاه و کارشناس امور ایران در خصوص قضیه حکم دادگاه عالی آمریکا علیه ایران گفت: حکم به پرداخت غرامت 2 میلیارد دلاری توسط ایران به نفع آمریکایی ها، در اصل یک حکم سیاسی است که تلاش می کند مقدار بیشتری از اموال ایرانیان در آمریکا بلوکه شود و به ایران بازنگردد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "دانشجونیوز" ،خبرگزاری "اسپونتیک" نوشت؛ محمد الریان استاد دانشگاه و کارشناس امور ایران در خصوص قضیه حکم دادگاه عالی آمریکا علیه ایران گفت: حکم به پرداخت غرامت 2 میلیارد دلاری توسط ایران به نفع آمریکایی ها، در اصل یک حکم سیاسی است که تلاش می کند مقدار بیشتری از اموال ایرانیان در آمریکا بلوکه شود و به ایران بازنگردد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "دانشجونیوز" ,الریان در مصاحبه با خبرگزاری سپونتیک گفت: با وجود اینکه آمریکا توافق نامه هسته ای را تاریخی توصیف می کند اما هرگز ضرورت رفع تحریم ها از ایران و بازگرداندن آب به آسیاب را در برنامه خود قرار نداده است تا ایران نتواند اموال بلوکه شده خود را در تعداد زیادی از کشورها از جمله کشورهای عربی بازگرداند.
,وی همچنین افزود: برنامه ای وجود دارد تا ایران از دستیابی به آنچه برای اقتصادش مفید است منع شود. آمریکا این برنامه را در شورای امنیت و سازمان ملل آغاز کرد. و این برنامه را با جاری کردن پرونده های حقوقی در هیئت جبران خسارت و غیره ادامه داد. و به نظر می رسد اخاذی های آمریکا از ایران از طریق شکایت های متعدد ادامه داشته باشد تا اینکه به احکام قضایی برای مصادره همه اموال بلوکه شده ایران دست یابد و از این طریق به اقتصاد این کشور ضربه بزند.
,ترجمه: عریضی
,/انتهای پیام
]
ارسال دیدگاه