رئال بدون رونالدو صدرنشین لالیگا شد
رئال مادرید در حالی که فوق ستاره پرتغالی خود را در اختیار نداشت در خانه رایووایکانو از شکست پیروزی ساخت تا صدرنشین لالیگا شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ از هفته سیوپنجم رقابتهای لالیگا، رئال مادرید در خانه رایو وایکانو به میدان رفت که این بازی با برتری 3 بر 2 مادریدیها به پایان رسید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,رئال در این دیدار کریستیانو رونالدو را در اختیار نداشت و عملا در حالی که با دو گل عقب بودند، موفق شدند با 3 گل وایکانو را مغلوب کنند.
,در این بازی ابتدا وایکانو دوبار توسط امباربا در دقیقه 7 و میکو 14 از رئال پیش افتاد اما در ادامه شاگردان زیدان موفق شدند توسط گرت بیل در دقیقه 35 و واسکز 52 بازی را به تساوی کشاند و بیل بار دیگر توسط بیل در دقیقه 81 به گل رسید تا بردی شیرین را کسب کند.
,رئال با این برد 81 امتیازی شد و موقتا بالاتر از بارسا و اتلتیکو قرار گرفت.
,البته بارسلونا و اتلتیکو امشب این فرصت را دارند تا در صورت پیروزی مقابل رقیبانشان بار دیگر جایگاه اول و دوم خود را پس بگیرند.
,اتلتیکو مادرید میزبان مالاگا است و بارسلونا از اسپورتینگ خیخون پذیرایی میکند.
,انتهای پیام/آ
]
ارسال دیدگاه