بعد از کسب عنوان قهرمانی در مسابقات آسیایی فلیپین/
تکواندوکار ملی پوش فخرآفرین میانه مورد استقبال قرار گرفتند+تصاویر
تکواندوکاران مرد ملی پوش فخرآفرین در بیست و دومین دوره مسابقات قهرمانی آسیا فیلیپین مورد استقبال گرم شماری از مسئولان ورزش میانه، ورزش دوستان، آشنایان و اعضای خانواده خود قرار گرفتند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از میانا، در این مراسم که در ورودی شهر میانه از سمت زنجان انجام شد، استقبال کنندگان با پخش شیرینی و آویختن گل به گردن سعید رجبی و میرهاشم حسینی دو مدال آور طلا و اصغر عزیری دارنده مدال برنز، خوشحالی خود از موفقیت کسب شده از سوی این سه تکواندوکار را ابراز داشتند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, میانا,سعید رجبی و میرهاشم حسینی به مدال طلا و اصغر عزیزی به مدال برنز این رقابت ها دست پیدا کردند.
,
در پایان بیست و دومین دوره مسابقات قهرمانی آسیا، تیم ملی تکواندوی مردان کشورمان با کسب ۵ مدال رنگارنگ، برای چهارمین بار قهرمان آسیا شد.
,
,
,

, ,

, ,
,

,

,

,

,

,
انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه