فعالیت گروه جهادی سابقون بقیةالله شیراز در محرومیت‌زدایی از روستاها

فعالیت گروه جهادی سابقون بقیةالله شیراز در محرومیت‌زدایی از روستاها
اردوی جهادی هفت روزه توسط جهادگران بسیج دانش‌آموزی به استعداد80 نفر جهادگر در روستاهای تنگ کیش و آب شیرین شهرستان قیروکارزین برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بسیج سازندگی فارس، جهادگران بسیج سازندگی استان فارس در قالب اردوی هفت روزه و با هدف سازندگی و محرومیت‏‌زدائی مناطق محروم به فعالیت های عمرانی، پزشکی و فرهنگی در روستاهای تنگ کیش و آب شیرین از توابع شهرستان قیروکارزین حضور یافتند.

مسئول بسیج سازندگی سپاه فجر استان فارس در گفتگو با خبرنگار ما گفت: این اردوی جهادی با حضور 80 نفر از بسیجیان بسیج دانش آموزی و دانشجویی و 4 نفر از بسیجیان بسیج طلاب با اهداف سازندگی و محرومیت‏‌زدائی مناطق محروم به فعالیت های عمرانی، پزشکی و فرهنگی برگزار شد.

سرهنگ پاسدار اسماعیلی افزودند: فعالیت های عمرانی صورت گرفته شامل ساخت 2 باب منزل نیازمند، دیوارچینی مسجد روستا، بازسازی و رنگ آمیزی یک باب مدرسه 8 کلاسه است.

فعالیت های بهداشتی و درمانی با حضور یک کارشناس ارشد پرستاری به اجراء درآمد. همچنین در زمینه فرهنگی علاوه بر برگزاری کلاس و نشست های فرهنگی برای اعضاء گروه جهادی، برای رده های سنی مختلف نوجوانان و جوانان روستا نیز به اجراء درآمد.

اسماعیلی در پایان اظهار داشت: اردوهای جهادی در کنار ترویج فرهنگ کار و تلاش و جهاد، باعث ایجاد تجربه‌های شغلی و جهادی و تقویت توانمندی‌های فردی و گروهی گام موثری در کمک به محرومیت زدایی از نقاط محروم و دور افتاده و تسریع در انجام پروژه‌های زود بازده خواهد شد.

اسماعیلی در ادامه گفت: یکی از محورهای مهم اردوهای جهادی در کنار محرومیت‎‏زدائی به افزایش سطح علمی و فرهنگ‎سازی در میان مردم به ویژه جوانان شهری و روستایی کمک می‎کند، حضور جهادگران در مناطق محروم که بدون داشتن هیچ‌گونه چشم داشتی اقدام به فعالیت‎های جهادی می نمایند به تقویت فرهنگ فعالیتهای جهادی کمک می‌نماید.

وی با بیان اینکه : در سالهای قبل خدمات و کمکهای قابل توجهی از سوی بسیج سازندگی در رفع مشکلات مساجد روستاهای محروم استان فارس انجام گرفته و روستاهای زیادی از این کمکها بهره مند شده‌اند و ا‌ن‌شاءالله در جهت کمک به رفع مشکلات موجود در مناطق محروم ادامه خواهد یافت.

لازم به ذکر است طی بازدید صورت گرفته فرماندار، رئیس آموزش و پرورش و مسئول اداره اوقاف و تنی چند از مسئولین شهرستان قیروکارزین از اردو بازدید به عمل آوردند.

فرماندار شهرستان قیروکارزین فرمودند: فرمانداری شهرستان از برگزاری این اردوها به طور کامل استقبال و حمایت می کند تا محرومیت‌زدایی در سطح روستاها و مناطق محروم شهرستان را گسترش دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه