به مناسبت روز جهانی زمین پاک

ورودی شهر اردل توسط دانش آموزان پاکسازی شد

ورودی شهر اردل توسط دانش آموزان پاکسازی شد
به مناسبت روزجهانی زمین پاک دانش آموزان مدرسه پسرانه حکمت ورودی شهر اردل را پاکسازی کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ افشین اسدی رئیس محیط زیست شهرستان اردل در گفت و گو با خبرنگار هفت چشمه ضمن تشکر و قدردانی ازدانش آموزان با بیان اینکه یکی از نعمت‌های خداوند داشتن محیط زیست سالم و پاک است تصریح کرد: آلودگی آب‌ها، دفع غیربهداشتی زباله، استفاده بی‌رویه از سموم کشاورزی و عدم جایگزینی طرح مبارزه بیولوژیک به جای مبارزه شیمیایی از عمده‌ترین معضلات زیست محیطی هستند.

اسدی افزود:طرح جمع آوری زباله توسط دانش آموزان اقدامی بسیار خوب برای حفاظت از محیط زیست است  و همه مردم نیز طبیعت را مانند خانه ی خود بدانند و در حفظ آن بکوشند .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هفت چشمه , هفت چشمه , .,
,
,

وی گفت:محیط زیست متعلق به عموم مردم است و همه حق برخورداری از یک محیط زیست سالم و زیبا را دارند نباید با بی توجهی و سهل انگاری و رها کردن زباله در طبیعت این حق را از دیگران سلب کنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه