داوطلب دور اول انتخابات استان ایلام:
داشتن برنامه و خدمت به مردم اصلی ترین ویژگی های آنهاست
داوطلب دور اول انتخابات استان ایلام گفت:پس از بررسی های لازم از بین داوطلبان موجود و با توجه به سوابق و گرایشهای سیاسی و ویژگیهای مثبت کاندیداها، در نهایت به گزینه های منتخب خود آقای صادقی و خانم فلاحی رسیدم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود ملکی داوطلب دور اول انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه ایلام، ایوان، مهران، ملکشاهی، سیروان و چرداول در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار سیاسی ایلام بیدار اظهار کرد: در دوردوم انتخابات مجلس شورای اسلامی مشارکت حداکثری هدف اصلی نظام است و در مرحلهی بعد انتخاب اصلح از میان داوطلبان راه یافته به دور دوم که همگی فرزندان این نظام هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ایلام بیدار,وی ادامه داد: وظیفهی ما حکم میکند بدور از نگاه قومی و قبیلهای به این انتخابات احترام گذاشته و با تمام توان برای اهداف والاتر نظام از آن حمایت نماییم.
,ملکی افزود:پس از بررسی های لازم از بین داوطلبان موجود و با توجه به سوابق و گرایشهای سیاسی و ویژگیهای مثبت کاندیداها، در نهایت به گزینه های منتخب خود آقای صادقی و خانم فلاحی رسیدم و رای خود را در 10 اردیبهشت به نام این دونفر به صندوق خواهم انداخت.
,داوطلب دور اول انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی تاکید کرد:داشتن برنامه مدون و نیز خدمت به مردم اصلی ترین ویژگی های آنهاست و بر همین اساس نیز بنده از آنان حمایت خواهم کرد.
,ملکی گفت:قطعا مردم با حضور خود در انتخابات اعجازی دیگر خواهند آفرید و امید کور دشمن را به نا امیدی ابدی تبدیل خواهند کرد.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه