فرمانده سپاه خدابنده:

کارگران نمونه در خدابنده تجلیل می شوند/400شغل در خدابنده ایجاد شده است

کارگران نمونه در خدابنده تجلیل می شوند/400شغل در خدابنده ایجاد شده است
فرمانده سپاه خدابنده در جلسه هماهنگی که به مناسبت هفته بسیج کارگری برگزار شد گفت: در این هفته ضمن اینکه با خانواده های معظم شهدای کارگر در شهرستان خدابنده دیدار می شود، از کارگرهای نمونه هم تجلیل به عمل می آید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اشراق24،ولی اله ابراهیمی فرمانده سپاه خدابنده در در جلسه هماهنگی هفته بسیج کارگری در اتاق جلسات شهید کاظمی برگزار شد گفت: در این هفته ضمن اینکه با خانواده های معظم شهدای کارگر در شهرستان خدابنده دیدار می شود، از کارگرهای نمونه هم تجلیل به عمل می آید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اشراق24,

وی افزود: ایجاد شغل در سال جدید یکی از الویت های کاری سپاه شهرستان است که با اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی که مطالبه رهبری نیز است محقق می شود و بسیج سازندگی در این عرصه فعالیت می کند.

,

فرمانده سپاه خدابنده ادامه داد: امسال قرارگاه جهاد اقتصادی با حضور ائمه جمعه و مسئولین مرتبط  و نخبگان و افراد صاحب نظر در سپاه شهرستان کار خود را با جدیت شروع کرده است و در نظر دارد که راهکارهای عملی برای تحقق اقتصاد مقاومتی اتخاذ کند.

,

ابراهیمی با بیان اینکه خروجی این قرارگاه 17 بند و 11 مصوبه داشت افزود: در سال گذشته یک میلیارد و 600میلیون تومان تسهیلات توسط سپاه در اختیار مردم قرار گرفت و برای 400نفر به طور مستقیم و غیر مستقیم شغل ایجاد شد.

,

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به طوفان شن طبس به مسئله نفوذ اشاره کرد و گفت: سر منشأ نفوذ در کشورمان آمریکا است که از پیوروزی انقلاب اسلامی کار خود را را ترور و تخریب و سپس جنگ تحمیلی را علیه ایران به راه انداخت و در حال حاضر هم با جنگ نرم و تحریم های اقتصادی وارد عرصه مبارزه و نفوذ شده است.

,

ابراهیمی اضافه کرد: راه حل مبارزه با نفوذ در ابتدا تغییر باور مردم و به دنبال آن تغییر رفتار آن ها است چون دشمن سعی دارد از این طریق به ما ضربه بزند ولی کشور ایران به لطف خداوند و داشتن رهبری هوشمند همانگونه استقلال خو د را نگه داشته است با مسئله نفوذ هم مبارزه می کند.

,

در ادامه کردلو رئیس اداره کار و تعاون اجتماعی نیز به ایراد سخن پرداخت و گفت: در اسلام، کار مقدس شمرده است و به منزله جهاد در راه خداست؛ در روایات نقل شده است که دعای شخص بیکار مستجاب نمی شود و کسانی که بار زندگی خود را بر دوش دیگران انداخته اند مورد لعنت اند.

, در اسلام، کار مقدس شمرده است و به منزله جهاد در راه خداست؛ در روایات نقل شده است که دعای شخص بیکار مستجاب نمی شود و کسانی که بار زندگی خود را بر دوش دیگران انداخته اند مورد لعنت اند., در اسلام، کار مقدس شمرده است و به منزله جهاد در راه خداست؛ در روایات نقل شده است که دعای شخص بیکار مستجاب نمی شود و کسانی که بار زندگی خود را بر دوش دیگران انداخته اند مورد لعنت اند.,

وی افزود: به مناسبت هفته کارگر اداره کار و تعاون و رفاه اجتماعی خدابنده نیز برنام هایی را در نظر دارد که اجرا کند و این اداره سعی دارد که در زمینه تحقق شعار سال اقدامات عملی انجام دهد که نیازمند همکاری و حمایت سائر مسئولین است.

,

سپس هر یک از اعضای جلسه به برنامه های خود که برای هفته بسیج کارگری و روز کارگر پیش بینی کرده بودند اشاره کردند و مقرر شد این برنامه ها با همکاری اداره کار تعاون و رفاه اجتماعی و سپاه شهرستان خدابنده برگزار شود.

,

 

,

, ,

, ,

, ,

, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه