فعال دانشجویی:

دولت تدبیر وامید به جای متهم کردن دولت قبل، نگذارد حق ملت ایران غارت شود

دولت تدبیر وامید به جای متهم کردن دولت قبل، نگذارد حق ملت ایران غارت شود
یک فعال دانشجویی گفت: دولت تدبیر و امید بهتر است به جای متهم کردن دولت قبل، نسبت به این اقدام گستاخانه مقامات آمریکایی واکنش نشان داده و نگذارند حق ملت ایران غارت شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی داهی: حمیدرضا کاشیان فعال دانشجویی در پاسخ به سوال خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی داهی در خصوص سرقت آشکار دو میلیاردی شیطان بزرگ از بیت المال گفت: متاسفانه برخی از مقامات دولت تدبیر و امید منویات مقام معظم رهبری امام خامنه ای را نقشه راه خود قرار نداده اند و به همین دلیل هر چه به جلوتر می رویم برخی از زوایای پنهان مذاکرات آشکارتر شده و می بینیم نه تنها برای ما سودی نداشته است بلکه در بسیاری از موارد چیز های بزرگی را از دست داده ایم و نمونه های آن نیز واضح و روشن می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از پایگاه خبری تحلیلی داهی:,

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد واحد سمنان همچنین در ادامه تصریح کرد: دیپلماسی غلط و اشتباه لبخند وزیر امور خارجه دشمن و شیطان بزرگ را گستاخ تر از پیش کرده و باید نسبت به این اقدامات واکنش در خور آن را نشان دهند.اینکه بخواهند با این اقدام ظالمانه دو میلیارد از دارایی های ایران را بلوکه کنند واقعا برای مقامات و مسولین جای تاسف دارد و ما بارها شاهد این هستیم که دولت تدبیر و امید نسبت به گستاخی و عهد شکنی مقامات آمریکایی جواب جدی نداده است.

, ,

حمیدرضا کاشیان همچنین در پاسخ این سوال که برخی از مقامات این مشکل را متوجه دولت قبل می دانند نیز خاطر نشان کرد: آن چیزی که برای ما واضح و روشن است بسیاری از مشکلات و سد راه هایی که از زمان آغاز به کار دولت تدبیر و امید تا به امروز به وجود آمده است به گردن دولت قبل انداخته شده است، از عملی نشدن وعده صد روزه اقتصادی تا این مورد یعنی پول های بلوکه شده.

, ,

وی همچنین ادامه ادامه داد: این قابل قبول نیست که برخی از مقامات به بن بستی بر میخورند و در جاهایی هم نمی توانند وعده و وعید های خود را به انجام برسانند مشکلات را متوجه دولت و دولت های گذشته کنند، این به دور از انصاف و انسانیت است و دولت تدبیر و امید بهتر است به جای متهم کردن دولت قبل، نسبت به این اقدام گستاخانه مقامات آمریکایی واکنش نشان داده و نگذارند حق ملت ایران غارت گردد.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه