فرمانده تیپ پیاده امام صادق(ع) استان بوشهر:

روحیه نفوذناپذیری ملت ایران، استکبار را در فکر فرو برده است

روحیه نفوذناپذیری ملت ایران، استکبار را در فکر فرو برده است
فرمانده تیپ پیاده امام صادق(ع) استان بوشهر گفت: روحیه استکبارستیزی، دشمن‌شناسی، نفوذناپذیری و ایستادگی ملت ایران و پاسداران انقلاب اسلامی استکبار را در فکر فرو برده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گام نیوز سردار محمدتقی صفری صبح امروز در همایش حضرت زینب(س) الگوی ایستادگی در تیپ پیاده امام صادق(ع) حرکت حضرت زینب(س) بعد از واقعه کربلا سند استکبار ستیزی برای همه نسل‌هاست، اظهار داشت: حضرت زینب(س) با روحیه شکست‌ناپذیری، صلابت نفس و ایستادگی در مقابل ظلم، عزت‌مندی اهل بیت(ع) را به رخ استکبار کشید.
صفری ادامه داد: بصیرت عاشورایی و انتقال پیام امام حسین(ع) و تبلیغ فرهنگ عاشورا به آیندگان مدیون پیام حضرت زینب(س) است.
وی بیان داشت: زمانی که حضرت زینب(س) در طول اسارت به کربلا رسید با سخنرانی‌های آتشین  و روشنگری‌های خویش نهضت عاشورای حسینی را کامل کرد و آن را برای همیشه در تاریخ جهان اسلام ماندگار کرد.
فرمانده تیپ پیاده امام صادق(ع) استان بوشهر با اشاره به اینکه اگر بیش از بیست میلیون از برادران دینی ما در کربلای معلی حضور پیدا می‌کنند به برکت ایثارگری و همین روشنگری‌های حضرت زینب(س) است، گفت: آگاهی، دشمن‌شناسی، وحدت، اطاعت‌پذیری از ولایت از ویژگی‌هایی است که حضرت زینب(س) به خوبی به ما روشنگری کرده است.
صفری افزود: همانگونه که حضرت زینب(س) پیام‌آور کربلا بود و با الهام از منبع ولایت پیام کربلا را به مردم زمان خویش و پس از آن منتقل کرد ما نیز باید پیام انقلاب اسلامی را که برگرفته از عاشورا و کربلا است به نسل جوان و جامعه امروزی منتقل کنیم.
وی با بیان اینکه پاسداران انقلاب اسلامی و ملت ایران نیز با تاسی از حضرت زینب(ع) به خوبی درس ایثار، عزت، ایستادگی، مقاومت و سربلندی در برابر استکبار را به منصه ظهور رسانده‌اند، تصریح کرد: روحیه استکبارستیزی، دشمن‌شناسی، نفوذناپذیری و ایستادگی ملت ایران و پاسداران انقلاب اسلامی استکبار را در فکر فرو برده است و تمام برنامه‌های خود را معطوف کرده تا این روحیه را ضعیف جلوه دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گام نیوز ,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه