برگزاری اولین جلسه شورای اداری شهرستان بجستان
جلسه شورای اداری شهرستان بجستان در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بجستان نیوز، جلسه شورای اداری شهرستان بجستان پیش از ظهر امروز با حضور رضا احمدی رییس دانشگاه علوم پزشکی گناباد و حمید بنایی نماینده منتخب مردم شهرستانهای گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی و اعضای شورای اداری شهرستان بجستان در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بجستان نیوز، ,حجت الاسلام محمد حسین ایزدی امام جمعه بجستان ضمن اشاره و به نعمت عمر اظهار داشت : یک دوازدهم سال گذشت شب روز دارند کار می کنند ما هم باید کار کنیم ، انسان باید همواره در تلاش باشد .
,وی با اشاره به وحدت بین مسئولین شهرستان افزود: نقطه قوت این شهرستان وحدت بین مسئولین است.
,حجت الاسلام ایزدی ضمن اشاره به فضولات حضور در نماز جمعه تاکید کرد تا مسئولین بیشتر در نماز جمعه شرکت کنند.
,امام جمعه بجستان تصریح کرد: شهر باید در ایام مختلف رنگ و بوی این ایام را بدهد تا مسافرینی که از این مسیر عبور می کنند متوجه این وقایع شوند.
,در ادامه رضا احمدی رییس دانشگاه علوم پزشکی گناباد فعالیت های این دانشگاه را در سال گذشته تشریح کرد.
,حسن عزیزی ریاست اداره آموزش و پرورش بجستان ضمن اشاره به جایگاه معلم در جامعه گفت: جلسات متعددی برای هفته معلم برگزار شد.
,عزیزی در ادامه به تشریح برنامه های هفته معلم پرداخت.
,حسین جمشیدی فرماندار بجستان ضمن اشاره به روز کارگر اظهارداشت: کارگران نقش ویژه ای در راستای توسعه ملی ایفاء می کنند و باید توجه ویژه ای به آنها بشود.
,جمشیدی با توجه به نزدیک شدن روز معلم تصریح کرد: این روز مبارک را به هم معلمین عزیز تبریک میگویم معلمینی که ما همه مغروض آنها هستیم . روزی به ما آموختند تا امروز خدمت گذار مردم باشیم.
,وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری افزود: رهبری توجه جدی کشور، مردم و مسئولین را به سمت اقتصاد مقاومتی جلب کرده است. باید خارج از مباحث جنایی و سیاسی به سمت رهنمود های مقام معظم رهبری رفته تا سیاست های اقتصاد مقاومتی را به اجرا در آوریم.
,فرماندار بجستان با اشاره به 10 محور اصلی اقتصاد مقاومتی اذعان کرد: اقتصاد مقاومتی باید مردمی سازی شود وباید از تکیه به نفت دور شد ، امسال 20 درصد بودجه کشور وابسته به نفت است و باید این روند ادامه پیدا کند.
,جمشیدی خاطر نشان کرد: برای اولین بار صادرات و واردات ما در یک تراز قرار گرفته است که اسباب خوشحالی است .
,فرماندار بجستان ضمن اشاره به استخر و مجتمع فرمانداری گفت : پروژه های سطح شهرستان بجستان تا امروز لحظه ای توقف نداشته و انشالله در هفته دولت ساختمان فرمانداری به بهره برداری خواهد رسید.
,جمشیدی در ادامه فعالیت های سال گذشته فرمانداری تشریح کرد.
,در پایان این جلسه حکم غلامرضا احمدی ریاست جدید بانک ملی بجستان و حسن عبدالله زاده سرپرست جدید اداره اوقاف قرائت شد و از سرهنگ علیرضا جنیدی فرمانده ناحیه سپاه بجستان و حجت الاسلام زنگنه ریاست تبلیغات اسلامی تقدیر شد.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه