ضرورت ارتقای سطح کار در وزارتخانه ای مهم و کلیدی؛
اینجا وزارت فرهنگ است نه وزارت کنسرت!
تب داغ موضوعات مربوط به کنسرت، بعد از آغاز وزارت ارشاد در دوره جدید، همچنان در رسانه ها جریان دارد و اخبار متعددی از برگزاری یا عدم برگزاری این مراسم در اقصی نقاط کشور به گوش می رسد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از سفیرافلاک ؛از همان روزهای آغازین وزارت علی جنتی در دولت تدبیر و امید و نیز با آغاز به کار مدیران کل جدید، برگزاری کنسرت های کتعدد، به یکی از الویت های فرهنگی دولت تدبیر و امید تبدیل شد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, سفیرافلاک,از همان روزهای آغازین از استانهای متعدد اخبار برگزاری کنسرت ها به گوش می رسید و این روزها نیز حتی با پایان جشنواره همچون فیلم فجر، اخبار کنسرتی همچنان جزء خبرهای برتر عرصه فرهنگی قرار دارد؛ هر چند که در این میان اخباری از لغو انواع برنامه های دیگر کنسرتی هم به گوش می رسد.
,در همین باره، سایت سپاس از سایت های استان بوشهر، گزارش داد: در این روزها اعتراض گسترده ای از سوی علما و بزرگان نسبت به رویه و حرکت های دولت در حوزه فرهنگ صورت گرفته است و انتقادات زیادی به نوع نگاه وزارت ارشاد به عرصه فرهنگ وارد شده است، اعتراض هایی که با ابراز نگرانی رهبر معظم انقلاب تکمیل شده و موضوع را جدی تر کرد.
,سپاس در ادامه این سئوال را مطرح کرده است: حال به راستی از چه رو برداشت دولت تدبیر و امید از فرهنگ در قالب گسترش کنسرت ها جای گرفته است؟ در چند روز گذشته به بهانه روز بوشهر چندین مراسم برگزار شد تا به نوعی نگاه فرهنگی دولت بروز و ظهور پیدا کند. به راستی گسترش کنسرت هایی که برخی از آن ها بیشتر شبیه مراسم های عروسی اقوام هستند که هیچ قاعده ای را تبعیت نمی کنند چه کمکی به فرهنگ می کند؟
,سایت اروم نیوز از سایت های خبری استان آذربایجان غربی هم درباره تب کنسرت در استان خود چنین گزارش می دهد: تعداد کنسرت های برگزار شده در ارومیه بعد از روی کار آمدن دولت تدبیر و امید با تعداد کل کنسرت های برگزار شده طی چهار سال گذشته در این شهر برابری می کند.
, اروم نیوز ,بر اساس این گزارش بعد از روی کار آمدن دولت تدبیر و امید ، تعداد برخی اقدامات فرهنگی که طی هشت سال گذشته بصورت زیر پوستی انجام می شد به یکباره از اقدام " بد " به اقدام " خوب " تغییر رویه داده و جزو برنامه های اولویت دار برخی مدیران استانی قرار گرفت.
,این سایت در ادامه سئوالی را نیز مطرح کرده است: آیا متولیان فرهنگی استان با اجرای کنسرتهای یک ساعته که در این اواخر در استان ما مد شده محبوبیت و ماندگاری برای خودشان به ارمغان می آورند ؟
,در همین حال سایت رهیاب نیوز خوزستان نیز گزارشی مشابه را بر روی خروجی خود قرار داد: کنسرت های پی درپی پاپ و غیر پاپ اولین جلوه رویکرد فرهنگی دولت یازدهم در استان خوزستان بوده است که خوب و بد شرعی آن با متولیان فقه و شرع است ولی بد نیست از زوایای دیگر هم به این قصه نگاه کنیم.
, رهیاب نیوز,در ادامه این گزارش انتقاداتی به روند موجود در اعطای مجوز کنسرت ها وارد شده است.
,در این باره حجت السلام سیدلطف اله سپهر معاون مدیرکل ارشاد خوزستان،گفته است: خواسته هنرمندان در حوزه موسیقی بیش از این چیزی است که ما مجوز داده ایم.
,برگزاری کنسرت در استاهای دیگری همانند خراسان رضوی، مازندران، گیلان، قزوین و ... هم بازتاب های متعددی را در این استانها داشته است.
,در هر حال به نظر می رسد در شرایط تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی به کار فرهنگی اساسی تر، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید سطح کاری خود را بالاتر برده و شرایط را برای ارتقای فرهنگی فراهم کند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه