سبد غارت بیت المال مسلمین سبب ذلت چپاولگران تاریخ خواهد شد

سبد غارت بیت المال مسلمین سبب ذلت چپاولگران تاریخ خواهد شد
علی رغم همه این تهدیدات، دست به دزدی و چپاول و غارت اموال بیت المال مسلمین زده اند، آرزوی ذره ای تعرض برای این خاک ملت مقدس شریف ایران را به گور خواهند برد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  "صبح رابر"؛ یک عمر چپاولگر خون آشام تاریخ و جهان، همه را مخصوصاً این جامعۀ شیعی را مثل خود فرض کرده اند و خوب دریافته اند که تنها  حکومت شیعه در جهان ، روزی فرا خواهد رسید  که باطل را سرنگون کند، منافع خود را  در خطر دیده اند و سراسیمه با کمال  دست و پاچگی به دنبال سرنگونی این  حکومت برآمده اند .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح رابر,
 
,
یک روز با تهدید و جنگ نظامی و روزی با تهدید فرهنگی و هزار دست و پا زدن برای نیل به اهداف شوم خود.
,
 
,
و امروز نیز علی رغم همه این  تهدیدات، دست  به دزدی، چپاول و غارت اموال  بیت المال مسلمین، این  کشور و این  ملت  غیور  و سرافراز شهید پرور عاشق ولایت زده اند؛ زهی خیال باطل که اگر همه دنیا و همه حامیانشان دست به دست هم دهند  و بخواهند برای سرنگونی این حکومت  به حق و شیعی اقدامی کنند باز با عنایت خدای متعال و توسل به حضرت ولی عصر علیه السلام و رهنمودهای امام عزیزمان و حمایت این ملت شریف و غیور از امام خویش ، آرزوی ذره ای تعرض برای این خاک و ملت مقدس و شریف را به گور خواهند برد .
,
 
,
آنها ایران اسلامی و مردم  آن را  مثل  کشورهای  دیگر فرض کرده اند و به خیال اینکه از طریق چپاول و دزدی اموال این  مردم می توانند  ملت  ما را  به  زانو  در آوردند به شدت  و سرعت  تمام  اقدام  به فلج اقتصادی ما نموده اند اما نمی دانندهنوز نتوانسته اند  آن  قدرت معنوی الهی که  پشتیبان این مرز و بوم  اسلام و شیعی است  را درک  کنند  و  اینکه تحریم  ملت  ایران  در واقع  تحریم خود  آنهاست  و به امید  خدا به زودی ذلت و خواری خود را در جهان نظاره گر خواهند بود.
,
 
,
یادداشت از : محمدی
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه