فرمانده انتظامی شهرستان جاجرم:
کشف 12 قطعه عتیقه در"جاجرم" توسط نیروهای انتظامی
فرمانده انتظامی شهرستان جاجرم از کشف چهار مجسمه و هشت سکه عتیقه خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری جاجرم؛ سرهنگ "مهدی اسماعیلیان" در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس گفت: در پی گزارش رسیده مبنی بر فعالیت افرادی در امر خرید و فروش اشیاء عتیقه، بلافاصله موضوع در دستور کار مأموران پاسگاه انتظامی سنخواست قرار گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری جاجرم,این مقام انتظامی با بیان این که مأموران با انجام اقدامات اطلاعاتی موفق به شناسایی قاچاقچیان عتیقه شدند، افزود: مأموران پاسگاه انتظامی سنخواست با همکاری پلیس اطلاعات و امنیت شهرستان جاجرم در عملیات غافلگیرانه دو قاچاقچی عتیقه را دستگیری کردند.
وی با اشاره به این که مأموران در بازرسی از خودروی متهمان چهار مجسمه و هشت سکه عتیقه کشف کردند، تصریح کرد: بر اساس نظر کارشناسان میراث فرهنگی اشیای عتیقه کشف شده مربوط به دوران هخامنشیان است.
فرمانده انتظامی شهرستان جاجرم با بیان این که اشیاء مکشوفه تحویل اداره میراث فرهنگی شهرستان شد خاطرنشان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.#
این مقام انتظامی با بیان این که مأموران با انجام اقدامات اطلاعاتی موفق به شناسایی قاچاقچیان عتیقه شدند، افزود: مأموران پاسگاه انتظامی سنخواست با همکاری پلیس اطلاعات و امنیت شهرستان جاجرم در عملیات غافلگیرانه دو قاچاقچی عتیقه را دستگیری کردند.
,وی با اشاره به این که مأموران در بازرسی از خودروی متهمان چهار مجسمه و هشت سکه عتیقه کشف کردند، تصریح کرد: بر اساس نظر کارشناسان میراث فرهنگی اشیای عتیقه کشف شده مربوط به دوران هخامنشیان است.
,فرمانده انتظامی شهرستان جاجرم با بیان این که اشیاء مکشوفه تحویل اداره میراث فرهنگی شهرستان شد خاطرنشان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.#
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه