مدیر جهادکشاورزی:

طرح توسعه کسب‌وکار زنان روستایی در اهر اجرا می‌شود

طرح توسعه کسب‌وکار زنان روستایی در اهر اجرا می‌شود
مدیر جهادکشاورزی شهرستان اهر از اجرای طرح ملی کارآفرینی و توسعه کسب‌وکار زنان روستایی در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد اسدی در گفت‌وگو با خبرنگار اهروصال با اعلام این مطلب، اظهار داشت: به‌منظور توانمندی اقتصادی اجتماعی زنان روستایی، ایجاد زمینه‌های اشتغال، افزایش درآمد خانواده و گسترش فرصت‌های شغلی، طرح کارآفرینی و توسعه کسب‌وکار زنان روستایی در شهرستان اهر برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اهروصال ,

وی افزود: در ابتدای اجرای طرح ۱۰۰ نفر از زنان روستایی صاحب‌ایده و فعالیت شناسایی‌شده و در دوره کارآفرینی، خلاقیت، بازاریابی و کسب‌وکارهای متناسب با شرایط زنان روستایی و محیط روستا شرکت کرده‌اند.

,

اسدی، گفت: جهت ارائه آموزش‌های کارآفرینی، ۳۰ نفر از زنان روستایی در دوره آشنایی با گیاهان دارویی غالب منطقه شرکت کرده و در رابطه با اصول کاشت، داشت و برداشت، روش‌های تکثیر و خواص تعدادی از گیاهان دارویی آشنا شدند.

,

مدیر جهادکشاورزی شهرستان اهر خاطرنشان کرد: شرکت‌کنندگان به‌صورت عملی با نحوه تهیه عرقیات گیاهان دارویی (عرق‌جعفری) آشنا شده‌اند.

,

وی افزود: همچنین برنامه‌ریزی لازم جهت اجرای دوره آموزشی پرورش زنبورعسل هم صورت پذیرفته که متعاقباً اجرا خواهد شد.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه