logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

معاون بهداشت درمان و اموزش پزشکی سپاه:

1940 عمل جراحی در بیمارستان صحرایی علی‌ابن‌ابی‌طالب انجام شد

1940 عمل جراحی در بیمارستان صحرایی علی‌ابن‌ابی‌طالب انجام شد
معاون بهداشت درمان و اموزش پزشکی سپاه گفت: روحیه جهادی که امروز در میان پزشکان و جامعه پزشکی وجود دارد و به حول و قوه الهی روز به روز هم بیشتر می‌شود برگرفته از دوران دفاع مقدس است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار احمد عبدالهی، معاون بهداری سپاه در گفت‌وگو با خبرنگار سازمان بسیج جامعه پزشکی گفت: بهداری رزمی سپاه در دوران دفاع مقدس نقش بسزایی را ایفا کرد و توانست از آن امتحان الهی سربلند بیرون بیاید.

وی افزود: در عملیات کربلای پنج، 23 پست امدادی و 16 اورژانس داشتیم، در حالی‌که در آن زمان به سختی می‌توانستیم نقل و مکان داشته باشیم اما با این وجود با تمام قوا در بیمارستان های صحرایی علی بن ابی طالب و امام حسین(ع) به درمان مصدومین می پرداختیم.

معاون بهداشت درمان و اموزش پزشکی سپاه تصریح کرد: در دوران دفاع مقدس جامعه پزشکی نقش موثری را داشته است اما متاسفانه آنطور که باید به آن پرداخته نشده است و نقش این افراد زحمت کش در دوران دفاع مقدس مغفول مانده است.


1940 عمل جراحی در بیمارستان صحرایی علی ابن ابی طالب

عبدالهی، با اشاره به عملیات کربلای 5 و تعهد خاص جامعه پزشکی در آن عملیات، تشریح کرد: در عملیات کربلای پنج، 1940 عمل جراحی در بیمارستان صحرایی علی ابن ابی طالب انجام شد که این قابل تحسین است و در هیچ کجای جهان در جنگ چنین اتفاقی نیفتاده است.

معاون بهداشت درمان و اموزش پزشکی سپاه ادامه داد: شهدای جامعه پزشکی مظلومانه در نزدیک ترین فاصله تا خط‌های مقدم به شهادت رسیدند و با جان فشانی‌های این عزیزان بود که ما امروز توانسته‌ایم در بین دیگر کشورها حرفی برای گفتن داشته باشیم.

وی تصریح کرد: روحیه جهادی که امروز در میان پزشکان و جامعه پزشکی وجود دارد و به حول و قوه الهی روز به روز هم بیشتر می‌شود برگرفته از دوران دفاع مقدس است.

معاون بهداشت درمان و اموزش پزشکی سپاه در پایان گفت:  امدادرسانی به بیماران محروم در محرومترین نقاط کشور نیز برگرفته از روحیات مقدس هشت سال جنگ تحمیلی است و پیشرفت‌های کنونی‌مان نیز مرهون روزهای سخت دوران دفاع مقدس است.


انتهای پیام/
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سازمان بسیج جامعه پزشکی,
,
,
,
,
,
,
, 1940 عمل جراحی در بیمارستان صحرایی علی ابن ابی طالب,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه