آزموده را آزمودن خطاست؛
کدخدای سارق در برجام و پسا برجام
کدخدایان! امروز گرگهای تاریخ کشوری هستند که همواره در بحران ها ، اتکای بر آنان حاصلی جز یاس و نا امیدی و زیان وخسارت برای مردم ما نداشته است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرافلاک؛ گفتمان تبلیغاتی اندیشه تدبیر و امید در عرصه انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری، در شرایطی طنین انداز افکار جامعه ایرانی شد که مشکلات و محدودیتهای فراوان ناشی از تحریم های تحمیلی ، روزنه ی افق های روشن را جستجو می کرد و کور سوی شعار تعامل برد برد در معامله با کدخدای جهان کلید حل مشکلات پیش رو معرفی گردید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک,مردم فهیم ایران اسلامی با سپردن فرصت خدمتگزاری به صاحبان این اندیشه ، اعتماد به کدخدای جهان را بار دیگر در آزمون حامیان این اندیشه قرار دادند تا بیازمایند و بیاموزند آنچه را که تاریخ ما ، همواره در تعاملات خویش با آنان، درس عبرت و بیداری داده است.
, مردم فهیم ایران اسلامی با سپردن فرصت خدمتگزاری به صاحبان این اندیشه ، اعتماد به کدخدای جهان را بار دیگر در آزمون حامیان این اندیشه قرار دادند تا بیازمایند و بیاموزند آنچه را که تاریخ ما ، همواره در تعاملات خویش با آنان، درس عبرت و بیداری داده است.,در پی حمایت های همه جانبه، این اندیشه ی حاکم پا به عرصه مذاکرات، با کدخدای یک بعلاوه پنج بچه کدخدا نمود که تحمیل ناگزیر برجام و واگذاری اورانیوم غنی شده به روسیه از یک طرف و فروش تحمیلی آب سنگین به امریکا از طرف دیگر ماحصلی است که در سایه هزینه های سنگین آن، گشایش قفلهای اقتصاد و معیشت ،تولید و رونق و... را به واسطه شکستن تحریم ها و سرازیر شدن دارایی های بلوکه شده به کشور ،به عنوان برد متقابل ما ،قابل انتظار چشمان امیدوار مردم ما می نمود .
, در پی حمایت های همه جانبه، این اندیشه ی حاکم پا به عرصه مذاکرات، با کدخدای یک بعلاوه پنج بچه کدخدا نمود که تحمیل ناگزیر برجام و واگذاری اورانیوم غنی شده به روسیه از یک طرف و فروش تحمیلی آب سنگین به امریکا از طرف دیگر ماحصلی است که در سایه هزینه های سنگین آن، گشایش قفلهای اقتصاد و معیشت ،تولید و رونق و... را به واسطه شکستن تحریم ها و سرازیر شدن دارایی های بلوکه شده به کشور ،به عنوان برد متقابل ما ،قابل انتظار چشمان امیدوار مردم ما می نمود .,در چنین اوضاعی خبر برداشت دومیلیارد دلار از دارایی های کشورمان توسط کدخدای بزرگ! "علیرغم نا مرتبط بودن پرونده آن با برجام " ، افق های امید را تاریک و مجهول و چهره اعتماد را مخدوش نمود .
, در چنین اوضاعی خبر برداشت دومیلیارد دلار از دارایی های کشورمان توسط کدخدای بزرگ! "علیرغم نا مرتبط بودن پرونده آن با برجام " ، افق های امید را تاریک و مجهول و چهره اعتماد را مخدوش نمود .,دو میلیارد دلاری که که با اتهام پرداختن خسارت ایران به خانواده های کشته شدگان امریکایی ناشی از انفجار بیروت در سال 1983 ، در کش وقوس های قضایی فراوان بر ما تحمیل گردید و بدتر، برداشت آسانی که باز هم به دلیل اعتماد نابجای مسئولین وقت در سپرده گذاری در آمد حاصله از فروش نفت در سال 1386 در قالب اوراق بهادار نزد بانک های امریکایی (آن هم در شرایط افزایش روز به روز تحریم های آن زمان) سپرده ، و به راحتی توسط آمریکا فرصت طلب مصادره و برداشت می گردد.
, دو میلیارد دلاری که که با اتهام پرداختن خسارت ایران به خانواده های کشته شدگان امریکایی ناشی از انفجار بیروت در سال 1983 ، در کش وقوس های قضایی فراوان بر ما تحمیل گردید و بدتر، برداشت آسانی که باز هم به دلیل اعتماد نابجای مسئولین وقت در سپرده گذاری در آمد حاصله از فروش نفت در سال 1386 در قالب اوراق بهادار نزد بانک های امریکایی (آن هم در شرایط افزایش روز به روز تحریم های آن زمان) سپرده ، و به راحتی توسط آمریکا فرصت طلب مصادره و برداشت می گردد.,قدری تعمق ما را یاد آور ماجرای گرگ و بره ای می شود ،که هر از گاهی که گرگ گرسنه می شد با بهانه گل آلود کردن آب توسط بره ،مقدمات حمله به بره را فراهم می نمود. و کدخدایان! امروز گرگهای تاریخ کشوری هستند که همواره در بحران ها ، اتکای بر آنان حاصلی جز یاس و نا امیدی و زیان وخسارت برای مردم ما نداشته است ، و بی شک آزمودن مجدد آنان در هر لباسی که باشند مصداق است واقعی از " آزموده را آزمودن خطاست".
, قدری تعمق ما را یاد آور ماجرای گرگ و بره ای می شود ،که هر از گاهی که گرگ گرسنه می شد با بهانه گل آلود کردن آب توسط بره ،مقدمات حمله به بره را فراهم می نمود. و کدخدایان! امروز گرگهای تاریخ کشوری هستند که همواره در بحران ها ، اتکای بر آنان حاصلی جز یاس و نا امیدی و زیان وخسارت برای مردم ما نداشته است ، و بی شک آزمودن مجدد آنان در هر لباسی که باشند مصداق است واقعی از " آزموده را آزمودن خطاست". ,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه