کشف و ضبط ۲ و نیم تن مواد غذایی فاسد در کلیبر

کشف و ضبط ۲ و نیم تن مواد غذایی فاسد در کلیبر
عیسی جهانتاب گفت: با اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی؛ بیش از دو و نیم تن مواد غذایی فاسد، غیر مجاز و تاریخ مصرف‌گذشته از فروشگاه‌های سطح شهرستان کلیبر کشف و ضبط شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کارشناس مسؤول بهداشت محیط شبکه‌ی بهداشت و درمان شهرستان کلیبر، در گفت‌وگو با کلیبر خبر، خاطرنشان کرد: با اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی از اول اسفند ماه ۹۴ آغاز تا پانزدهم فروردین ۹۵، توسط واحد بهداشت محیط که با هدف حفظ و ارتقاء سطح سلامت شهروندان و مسافران نوروزی و همچنین ارتقاء شاخص‌های بهداشتی مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی به منظور پیشگیری از به‌خطر افتادن سلامتی هموطنان عزیز اجرا می‌شود، بیش از ۲ و نیم تن مواد غذایی فاسد، تاریخ مصرف‌گذشته و غیر مجاز کشف و ضبط شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلیبر خبر,

عیسی جهانتاب تصریح کرد: حفظ سلامت شهروندان و برخورد با تمامی عواملی که این سلامت را تحت‌الشعاع قرار می‌دهند، در اولویت برنامه‌های واحد محیط بهداشت است.

,

وی از شهروندان خواست؛ در صورت مشاهده‌ی عرضه‌ی هر گونه کالای غیر مجاز (تولیدات زیر زمینی فاقد مجوز بهداشتی)، اقلام خوراکی تاریخ مصرف گذشته و فاسد مراتب را به واحد بهداشت محیط شبکه‌ی بهداشت و درمان شهرستان کلیبر اطلاع دهند.

,

جهانتاب شماره تلفن تماس‌های مردمی این واحد را ۰۹۷۶ ۴۴۴۴ ۰۴۱ اعلام کرد.

,

کشف-۲-و-نیم-تن-مواد-غذایی-تاریخ-مصرف-گذشته-در-کلیبر

, کشف-۲-و-نیم-تن-مواد-غذایی-تاریخ-مصرف-گذشته-در-کلیبر,

 

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه