مسئول دفتر شورای سیاست گذاری ائمه جمعه در خوزستان:

در دنیای امروز، جنگ تمام عیاری بین اندیشه ها در حال شکل گیری است

در دنیای امروز، جنگ تمام عیاری بین اندیشه ها در حال شکل گیری است
مسوول دفتر شورای سیاست گذاری ائمه جمعه در خوزستان، گفت: فتح کشور، خاک و سرزمین در دنیای امروز معنا ندارد بلکه آنچه امروز اهمیت دارد، فتح اندیشه ها است و این همان جنگ نرم تمام عیار امروزی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دزفول امروز:حجت الاسلام محمود محمد زاده، در جلسه شورای اداری دزفول، که در سالن آمفی تئاتر فرمانداری ویژه دزفول برگزار شد، با بیان اینکه «در دنیای امروز، تقدم جنگ نرم بر جنگ سخت به یکی از بدیهیات تبدیل شده است»، با اشاره به حوادث منطقه و افزایش اندیشه های تکفیری، ادامه داد: کسی که در جنگ سخت کشته شود، شهید است و به مقام والایی دست می یابد ولی نتیجه کشته شدن در جنگ نرم، انحراف و جهنم است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دزفول امروز,

حجت الاسلام محمد زاده اظهار کرد: در دنیا جنگ اندیشه ها در حال شکل گیری است و این جنگ باعث شده تا جوانان برای تجهیز و آماده شدن برای این میدان سخت، شروع به بازخوانی مبانی اسلامی و تحکیم اعتقادات خود بپردازند.

,

مسئول دفتر شورای سیاست گذاری ائمه جمعه در خوزستان، گفت: شهدای مدافع حرم ثابت کردند، که جوانان امروز کشور مانند جوانان اوایل انقلاب و در دوران جنگ تحمیلی محکم بر آرمان های خود ایستاده اند.

,

وی با تجلیل از شهدای سپاه، بسیج و ارتش، حضور مقتدرانه کلاه سبزهای ارتش در سوریه را مورد اشاره قرار داد و گفت: کاری که گروهی ۳۰ نفره از کلاه سبزهای ارتش انجام داد به اندازه یک لشکر بود.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه