امام جمعه بستان آباد در دیدار مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان:
فعالیت های هلال احمر جزو فعالیت های جهادی است
امام جمعه بستان آباد به همراه هیئت همراه با مدیر عامل هلال احمر استان آش دیدار و گفتگو کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار شهریار امام جمعه شهرستان بستان آباد با مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان دیدار کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار شهریار,
صبح امروز دوشنبه ۶ اردیبهشت ،حجت الاسلام و المسلمین سید رضا رضوی امام جمعه شهرستان بستان آباد بهمراه امام جمعه موقت این شهرستان حجت الاسلام والمسلمین تقی زاده با سعید کنعانی مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان آذاربایجان شرقی دیدار و گفتگو کردند.
در این دیدار که در دفتر مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان انجام شد حجت الاسلام محمدعلی احمدیان مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی حضور داشت.
,
رضوی امام جمعه شهرستان بستان آباد با تجلیل از خدمات جمعیت هلال احمر در عرصه های مختلف مخصوصا در امر امداد رسانی به حوادث جاده ای گفت: فعالیت های هلال احمر همواره رنگ و بوی جهادی داشته است و همگی باید قدردان زحمات کادر هلال احمر که بخش اعظمی از آن را نیروهای جوان تشکیل می دهند باشیم.
,
ایشان همچنین برای مدیر عامل هلال احمر استان در مسئولیت جدیدشان آرزوی موفقیت کردند.
سعید کنعانی مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی هم در این دیدار از حمایتهای معنوی ائمه جمعه و جماعات از جمعیت هلال احمر تقدیر و تشکر کرد و گفت: بخشی از فعالیت های هلال احمر نیاز به آگاهی و هماهنگی مردم دارد و نقش روحانیت در روشنگری و ارتقای سطح فکری آحاد جامعه بی نظیر است.
,
انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه