مدیر کمیته امداد میرجاوه:

مرزنشینان می توانند الگویی برای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی باشند

مرزنشینان می توانند الگویی برای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی باشند
مدیر کمیته امداد شهرستان میرجاوه گفت: مرزنشینان می توانند الگویی برای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری لادیز؛ منصور نورا در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار کرد: راه نجات کشور اقتصاد مقاومتی است، اقتصاد مقاومتی تکیه بر استعدادها و ظرفیت های درونی کشور است و باید توان و استعدادهای بالقوه منطقه را بالفعل کرده و از موقعیتی که در دست داریم به نحو احسن استفاده کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری لادیز؛ , لادیز,

وی افزود: اقتصاد مقاومتی در شهرستان های مرزی اهمیت و توجه بیشتری می طلبد چرا که مرزنشینان با مشکلات معیشتی و امنیتی روبرو هستند و از طرفی می توانند از موقعیت مرز برای اجرای مطلوب اقتصاد مقاومتی استفاده کنند و  مرزنشینان می توانند الگویی برای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی باشند.

,

وی با اشاره به نقش مسئولین در تحقق اقتصاد مقاومتی، خاطر نشان کرد: مسئولان باید توجه بیشتری به موقعیت و مشکلات مردم مرزنشین داشته باشند و تلاش مضاعفی برای حمایت از مرزنشینان انجام دهند تا فعالیت های آنان را به سوی تولید سوق دهند.

,

وی تاکید کرد: استفاده بهینه از امکانات کشاورزی، آموزش های کشاورزی، صنایع دستی، دامداری و ترغیب مردم برای کسب مهارت در این زمینه، اقدام در جهت اقتصاد مقاومتی است و ما باید زمینه را برای رشد نهال اقتصاد مقاوتی فراهم کنیم تا به درختی تنومند و پر ثمر تبدیل شود و توجه مردم را به این مهم معطوف کنیم تا راه مبارزه با تحریم های دشمن اقتصاد مقاومتی است.

,

نورا اذعان داشت: شهرستان میرجاوه دارای استعدادهای و ظرفیت های بیشماری است و تمامی مولفه های اقتصاد مقاومتی را داراست، بنابراین مسئولین می توانند گام های مهمی در این شهرستان در جهت عملی کردن اقتصاد مقاومتی بردارند.

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه