طنز نوشت/

زیر میزی را کی داده کی گرفته؟!

زیر میزی را کی داده کی گرفته؟!
گفته می‌شود که جراح‌های عزیز فقط پول چایی می‌گیرند نه چیز دیگری!
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رئیس انجمن جراحان عمومی ایران در اظهار نظری جان‌فرسا فرمودند: زیرمیزی را هیچ جراحی نگرفته است، چون این مردم بودند که این پول‌ها را داده‌اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

جانا سخن از زبان ما میگویی!
واقعا ایشان درست فرمودند، مردم خودشان پول می‌دهند، آن هم بزووور...، ببخشید، نه به اختیـــــــــــــار!!
وگرنه جراح‌ها هیچ علاقه‌ای به پول ندارند، هدفشان فقط خدمت به مردم است. آب باریکه‌ای برای جراح‌ها کافیست.

× این خود مردم هستند که شماره‌حساب آقایون جراح رو بزووور می‌گیرند و هر روز پر می‌کنند!

× این مردم هستند که برای کوچیک‌ترین جراحی‌ها ارقام میلیونی در حساب‌های بانکی جراحان عزیز واریز می‌کنند!

× این مردم هستند که تقاضا می‌کنند در شکم‌شان قیچی‌ و پنس و... گذاشته شود تا در جراحی‌های بعدی اسرافی صورت نگیرد!

× این مردم هستند که تقاضا می‌کنند یک باند هم کنار معده برای یادگاری گذاشته شود!

× این مردم هستند که وقتی برای جراحی پا می‌روند تقاضای در آوردن آپاندیس را می‌دهند!

× این مردم هستند که اگر بعد از بخیه کردن، یادشان بیاید که پول نیاوردند یا اصلا پول ندارند، تقاضای پس گرفتن بخیه را می‌کنند!

البته گفته می‌شود که جراح‌های عزیز فقط پول چایی می‌گیرند نه چیز دیگری!
و صد البته ضرب‌المثلی اوصاف این جراحان را می‌کند: زیرمیزی رو کی داده کی گرفته!

باید بابت این پرداخت‌های اختیــــــــــاری بیماران به جراح‌های عزیز، از این جراح‌ها عذرخواهی کرد که ناچار می‌شوند، آنهم به زور بروند به بانک و حساب پرو پیمان خود را تخلیه کنند، آخه این هم شد کار!!
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه