ضعف نبود حمایت مردمی از کاندیدای اصلاحطلبان با حضور عارف علنی شد
با رسیدن زمان دور دوم انتخابات و حمایت اقشار مختلف از لیست های جبهه ها اینبار اصلاح طلبان که خود را از میدان مبارزه عقب دیدند دست به دامن تهران شده و از آنها کمک خواستند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از واران خبر : دور دوم انتخابات در استان گیلان همراه با تمام کشور در دهم اردیبهشت یعنی دو روز دیگر برگزار می گردد و از هفته پیش تا کنون اخبار مربوط به انتخابات تمام فضای مجازی را در بر گرفته و این موضوع به سر تیتر اخبار رسانه ها تبدیل شده.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, واران خبر,پس از سخنان رهبر فرزانه انقلاب امام خامنه ایی (مد ظله العالی) در رابطه با ارائه لیست انتخاباتی توسط افراد معتمد و اعتماد مردم به لیست و رای دادن به آن موضوع ارائه لیست که در دوره های قبلی مجلس به صورت جدی پی گیری نمیشد اینبار اما شکلی تازه به خود گرفت.
,در استان گیلان نیز مانند تمام کشور با تشکیل جبهه متحد اصولگرا که متشکل از 10 حزب و گروه مختلف است توانست در دور اول با ارائه لیست واحد آراء بیتشری نسبت به دیگر رقبا به دست آورد.
,ارائه لیست توسط جبهه متحد اصولگرا که برای اولین بار با این ساز و کار در استان گیلان و با این درصد موفقیت خیلی از تحلیل گران و سیاسیون استان را متحیر کرد و توجه به ای جبهه بیشتر شد تا جایی که در دور دوم انتخابات و اعلام لیست دیگر برای این دور اصلاح طلبان و حامیان دولت در استان زمام امور انتخابات را از دست خود در رفته دیدند و به جای تکیه بر نیرو های خود در استان دست کمک به سمت تهران دراز کردند.
,پس از ورود عارف به گیلان و اعلام حمایت از کاندیدای حزب خود اما شرایط آنطور که در نظر اصلاح طلبان و حامیان دولت بود پیش نرفت و اکثراَ ورود عارف به گیلان را ضعف در نداشتن چهره شاخص اصلاح طلب که دارای مقبولیت در بین مردم باشد می دانستند.
,در این بین که جبهه اصلاح طلب در جستجو حامیان دیگر در کشور برای شناساندن افراد خود در استان است جبهه مقابل یعنی اصولگرایان پیشتازانه رو به جلو در حرکتند و اگر سری به فضای مجازی بزنید شاهد موج حمایت از لیست جبهه متحد اصولگرا در گیلان میشوید موج حمایتی که بومی است نه وارداتی!!
,,
انتهای پیام/
,,
]
ارسال دیدگاه