مردم اسلامشهر در اعتراض به حضور مطهری مسجد حضرت ابوالفضل(ع) را ترک کردند
مردم اسلامشهر پس از مشاهده علی مطهری در جلسه پرسش و پاسخ مسجد حضرت ابوالفضل(ع) این شهرستان مسجد را ترک کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اسلامشهرخبر، در یکی از شب های گذشته و پس از پایان نماز مغرب و عشا برنامه ای با عنوان پرسش و پاسخ میان اهالی شهرک قائمیه اسلامشهر و اعضای شورای شهر برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اسلامشهرخبر,این برنامه درحالی در مسجد حضرت ابوالفضل(ع) واقع در انتهای کوچه پنجاه و یکم شهرک قائمیه برپا شده بود که چهره هایی همچون ناصر عبدی آذر رییس شورای شهر اسلامشهر، کریم نایبی عضو فعلی و رییس سابق شورای شهر اسلامشهر، احمد قلی پور رییس کمیسیون فرهنگی ورزشی شورا و مهرپویان طارانی نایب رییس شورای شهر اسلامشهر تحت عنوان پاسخگویی به سوالات مردم در مسجد حضور پیدا کرده بودند.
,در اواسط این برنامه که در حضور احدی شهردار منطقه دو اسلامشهر برگزار شده بود؛ اهالی حاضر در جمع به یکباره با علی مطهری عضو لیست امید در دهمین دوره انتخابات مجلس مواجه شده و در واکنش به این موضوع مردم به صورت دسته جمعی در اعتراض به حضور مطهری در اسلامشهر این برنامه را ترک کردند.
,حال سوالی که ذهن ها را درگیر می کند این است که آیا حضور مطهری در مسجدی در کوچه پنجاه و یکم شهرک قائمیه اسلامشهر به صورت اتفاقی رخ داده است؟ آیا به طور مثال جناب مطهری نیمه های شب در حال قدم زدن در خیابان های اسلامشهر بوده و ناگهان متوجه حضور جمع کثیری از مردم اسلامشهر در مسجد حضرت ابوالفضل(ع) شده و در این برنامه حضور یافته است؟ و یا اینکه پس از عدم استقبال از رییس دولت یازدهم توسط مردم اسلامشهر، رباط کریم، بهارستان و چهاردانگه، خالی ماندن بخش اعظمی از صندلی های سالن محل برگزاری همایش انتخاباتی ابراهیم نکو پس از حضور محمدرضا عارف در رباط کریم و حضور تنها پنج نفر از لیست اصلاحات و اعتدال در میان ۳۰ منتخب مردم اسلامشهر؛ اصلاح طلبان با برخی هماهنگی ها و تبلیغاتی تحت عنوان دیدارهای مردمی اعضای شورا و حضور ناگهانی در این دست از برنامه ها به دنبال محبوب نشان دادن خود در این منطقه از استان تهران هستند؟!
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه