آیت الله مجتهد شبستری:

مردم با حضور گسترده خود در انتخابات حماسه مرحله اول را تکرار کنند

مردم با حضور گسترده خود در انتخابات حماسه مرحله اول را تکرار کنند
امام جمعه تبریز گفت: بنده از مردم تمامی شهرهای استان که انتخابات آن ها به مرحله دوم کشیده است درخواست دارم تا با حضور پرشور خود حماسه مرحله اول را تکرار کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار شهریار آیت الله مجتهد شبستری در گفتگوی اختصاصی با دیار شهریار کمک به مردم و انجام اقدامات خیریه را جزو اساسی ترین ارکان سبک زندگی اسلامی توصیف کرد و افزود: این نوع فعالیت ها هم کمک به دولت است و هم کمک به مردم و موجب جلب رضایت الهی و ذخیره قبر و قیامت است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار شهریار,

وی در بخش دیگری از این گفتگو با اشاره به مرحله دوم انتخابات مجلس در برخی شهرستان ها از جمله تبریز گفت: بنده از مردم تمامی شهرهای استان که انتخابات آن ها به مرحله دوم کشیده است درخواست دارم تا با حضور پرشور خود حماسه مرحله اول را تکرار کنند.

,

وی افزود: مردم با حضور آگاهانه و انتخاب افراد اصلح به تکلیف خود در باب تعیین سرنوشت جامعه اسلامی عمل کنند و افرادی را انتخاب کنند که ادامه دهنده راه امام (ره) و شهدا باشند و به منویات رهبری معظم (دام ظله) عمل کنند.

,

امام جمعه تبریز ادامه داد: گمان بنده این است که مجلس آینده مجلسی انقلابی و متعهد خواهد بود چراکه اکثریت مردم پایبند به ارزش های انقلاب هستند و افرادی را به مجلس خواهند فرستاد که به ارزش ها و خطوط قرمز نظام تعهد داشته باشند هرچند که گرایش سیاسی نمایندگان مجلس ممکن است متفاوت باشد.

,

نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی نقش مجلس را در تحقق اقتصاد مقاومتی بسیار ویژه دانست و گفت: نقش مجلس در شکوفا کردن ظرفیت های اقتصادی کشور بسیار نقش برجسته ای است . بنا به تعبیر مقام معظم رهبری (دام ظله) مجلس ریل گذار حرکت کشور است و اگر مجلس در راستای اقتصاد مقاومتی قدم بردارد و در تصویب بودجه ، وضع قوانین مالی و تجاری ، مسائل داخلی و امور بین المللی بر محور منویات رهبری عمل کند و بر عملکرد دولت نظارت داشته باشد دولت نیز مجبور است در همین راستا حرکت کند.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه