فرماندار خلیل آباد:
استقرار اداره هواشناسی در خلیل آباد ضروری است
فرماندار خلیل آباد گفت: هر چه اطلاعات جوی و هواشناسی به کشاورزان سریعتر و دقیق تر داده شود مطمئناً اتفاقات بهتری در کشاورزی شهرستان اتفاق خواهد افتاد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یار خراسانی، مجتبی شاکری، فرماندار خلیل آباد روز گذشته در دیدار با معاون توسعه و پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی با بیان اینکه آخرین میزان بارندگی شهرستان خلیل آباد نیز 166 میلیمتر عنوان شده است، اظهار داشت: شهرستان خلیل آباد یک منطقه کشاورزی است و استقرار اداره هواشناسی و یا تجهیزات هواشناسی نیز در این شهرستان لازم و ضروری است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یار خراسانی,وی با بیان اینکه هر چه اطلاعات جوی و هواشناسی به کشاورزان سریعتر و دقیق تر داده شود مطمئناً اتفاقات بهتری در کشاورزی شهرستان اتفاق خواهد افتاد، خاطر نشان کرد: خدمات هواشناسی بسیار ارزشمند، تاثیرگذار و موثر برای کشاورزان شهرستان است و حضور و استقرار آن در خلیل آباد بسیار ضروری است.
,شاکری در خاتمه تصریح کرد: بهترین زمین در بهترین نقطه در شهرستان را در اختیار اداره هواشناسی قرار خواهیم داد.
,غلامرضا دوست محمدی، معاون توسعه و پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی در این دیدار اظهار داشت: توسعه پایدار هر شهر بدون برنامه ریزی امکان پذیر نیست.
,وی در ادامه گفت: هر کاری بخواهیم انجام دهیم بعید است که اطلاعات جوی در آن نقش نداشته باشد و کشاورزی صد در صد به آمار و اطلاعات هواشناسی وابسته است.
,دوست محمدی با بیان اینکه بیش از 90 درصد بلایای طبیعی منشأ آب و هوایی دارد، تصریح کرد: اگر شرایط جوی را درست مدیریت و اطلاع رسانی نکنیم مطمئناً منجر به سیلاب و خسارت خواهد شد.
,وی با بیان اینکه بیش از 10 پروژه نیمه تمام در استان خراسان رضوی وجود دارد، اذعان نمود: ایستگاه خودکار تمام اتوماتیک که تمام دستگاه های هواشناسی را داشته باشد میتواند گزینه مناسبی برای شهرستان خلیل آباد باشد.
,معاون توسعه و پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی با بیان اینکه توزیع اعتبارات بر اساس شاخص بارش است، تاکید کرد: اگر میزان مشخصی از میزان بارش نداشته باشید اعتبارات لازم را دریافت نخواهید کرد.
,وی خدمات هواشناسی را در همه بخشها کاربردی دانست و گفت: نیروهای اداره هواشناسی، سربازان گمنامی هستند که در هیچ جا شناخته شده نیستند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه