گردشگران فرانسوی در تنگراه گاز + تصاویر
اتوبوس حامل گردشگران فرانسوی عصر روز گذشته به دلیل حفر چاله ی توسط اداره ی گاز در تنگراهی قرار گرفت متوقف شد و برای ساعاتی منطقه ای خیابان اقبال کرمان را بهم ریخت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هزار نیوز ؛ عصر روز گذشته اتوبوس حامل گردشگران فرانسوی که شامل اساتید دانشگاه های این کشور بود ؛ با عبور از خیابان اقبال کرمان در چهار راه بیست و چهار آذر , به دلیل عملیات حفاری اداره ی گاز در تنگراهی قرار گرفت و از حرکت ایستاد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هزار نیوز ,این رخداد باعث ایجاد ترافیک شدیدی و کیلومتری در خیابان اقبال کرمان شده بود و این گردشگران فرانسوی نیز بیش از یک ساعت در کناره ی خیابان سرگردان بودند.
در نهایت با کمک مردم محلی منطقه ی ۲۴ آذر و بعد از ساعاتی این اتوبوس حرکت کرد ؛ که این امر بدون حضور حتی یکی از مسئولان دولتی امدادی انجام شد.
توسعه شهری و خدمات رسانی به مردم یکی از نکات مهم و کلیدی ای است که باید در تمامی سطوح شهری انجام شود و یکی از معیارهای توسعه یافتگی و کلان شهر شدن است، ضمن تشکر از تمامی ادارات و نهاد ها و ارگان هایی که برای توسعه ی شهری و خدمات رسانی در شهر کرمان تلاش می کنند ؛ متذکر می شویم که فعالیت های عمرانی نیز قوانینی دارند که رعایت آنان از سوی همگان در جهت حفظ سلامت مردم لازم و ضروری است.
چرا باید در زمانی که میدان آزادی کرمان دستخوش یکی از بزرگترین پروژه های عمرانی خود است؛ و مسیر های جایگزینی برای تردد مردمی مشخص شده است ؛ این مسیرها نیز مسدود شود و باعث ایجاد زحمات فراوانی برای ساکنین و مردم شود.
به راستی نمی شد قبل از آغاز پروژه ی میدان آزادی این حفاری های مسیرهای جایگزین انجام شده و آسفالت ها بازسازی شوند ؛ که شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم.
و یا حداقل اگر نیازی فوری به حفاری است ، بلافاصله پس از انجام کار آسفالت صورت گیرد و مسیرها به صورت کامل بازگشایی شود ؛ نه اینکه مدتهای فراوان به همان حال خود باقی بماند و اینگونه با آّبروی تاریخی شهرکرمان بازی کند.
مطمئنا گردشگران فرانسوی این اتفاقی را که روز گذشته برایشان افتاد را فراموش نخواهند کرد و بلکه با تمامی وسایلی که به همراه داشتند تمام رخدادها را ثبت و ضبط کردند و به ما خندیدند و تاسف خوردند.
انتهای متن/
این رخداد باعث ایجاد ترافیک شدیدی و کیلومتری در خیابان اقبال کرمان شده بود و این گردشگران فرانسوی نیز بیش از یک ساعت در کناره ی خیابان سرگردان بودند.
,در نهایت با کمک مردم محلی منطقه ی ۲۴ آذر و بعد از ساعاتی این اتوبوس حرکت کرد ؛ که این امر بدون حضور حتی یکی از مسئولان دولتی امدادی انجام شد.
,توسعه شهری و خدمات رسانی به مردم یکی از نکات مهم و کلیدی ای است که باید در تمامی سطوح شهری انجام شود و یکی از معیارهای توسعه یافتگی و کلان شهر شدن است، ضمن تشکر از تمامی ادارات و نهاد ها و ارگان هایی که برای توسعه ی شهری و خدمات رسانی در شهر کرمان تلاش می کنند ؛ متذکر می شویم که فعالیت های عمرانی نیز قوانینی دارند که رعایت آنان از سوی همگان در جهت حفظ سلامت مردم لازم و ضروری است.
,چرا باید در زمانی که میدان آزادی کرمان دستخوش یکی از بزرگترین پروژه های عمرانی خود است؛ و مسیر های جایگزینی برای تردد مردمی مشخص شده است ؛ این مسیرها نیز مسدود شود و باعث ایجاد زحمات فراوانی برای ساکنین و مردم شود.
,به راستی نمی شد قبل از آغاز پروژه ی میدان آزادی این حفاری های مسیرهای جایگزین انجام شده و آسفالت ها بازسازی شوند ؛ که شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم.
,و یا حداقل اگر نیازی فوری به حفاری است ، بلافاصله پس از انجام کار آسفالت صورت گیرد و مسیرها به صورت کامل بازگشایی شود ؛ نه اینکه مدتهای فراوان به همان حال خود باقی بماند و اینگونه با آّبروی تاریخی شهرکرمان بازی کند.
,مطمئنا گردشگران فرانسوی این اتفاقی را که روز گذشته برایشان افتاد را فراموش نخواهند کرد و بلکه با تمامی وسایلی که به همراه داشتند تمام رخدادها را ثبت و ضبط کردند و به ما خندیدند و تاسف خوردند.
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, انتهای متن/
,]
ارسال دیدگاه