مسئول نمایندگی نوسازی مدارس بروجرد:

42 کلاس درس امسال به فضای آموزشی بروجرد اضافه می شود

42 کلاس درس امسال به فضای آموزشی بروجرد اضافه می شود
مسئول نمایندگی نوسازی مدارس بروجرد گفت: 42 کلاس درس در قالب پنج پروژه امسال به فضای آموزشی بروجرد اضافه می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از  بازتاب بروجرد "عیسی هاشمی"  مسئول نمایندگی نوسازی مدارس بروجرد در جمع خبرنگاران گفت: در حال حاضر پروژه هایی در دست اجرا می باشد که تلاش می شود تا این پروژه برای سال تحصیلی جدید به بهره برداری برسند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد, بازتاب بروجرد,

وی اضافه کرد: امسال 42 کلاس درس به کلاسهای آموزشی شهرستان بروجرد اضافه می شود که این کلاسها برای مقاطع مختلف تحصیلی مورد استفاده قرار می گیرد.
به گفته وی کلاسهای جدید در قالب پنج پروژه با زیر بنای هفت هزار متر مبع مورد بهره برداری قرار می گیرد و تلاش شده تا کمبود فضای فیزیکی در مدارس مرتفع گردد.
هاشمی اظهار داشت: چهار پروژه مذکرو با استفاده از کمک خیرین در حال ساخت است که هر یک از پروزه های بیش از 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی بیان کرد: همچنین یک پروژه با استفاده از اعتبارات در حال ساخت است که با تحویل این پنج پروژه ها برای یکهزار و 260 نفر از دانش آموزان فضای آموزشی مناسب و استاندارد مهیا خواهد شد.
مسئول نمایندگی نوسازی مدارس بروجرد اضافه کرد: یک پروژه در مسکن مهر، دو پروژه در روستا، یک پروژه در شهرک اندیشه و یک پروژه نیزدر خیابان صفا در حال ساخت و ساز هستند.
هاشمی به سیستم گرمایشی مدارس اشاره کرد و گفت: بیش از 70 درصد سیستم گرمایشی مدارس شهرستان بروجرد استاندار سازی شده اند و بقیه موارد به ترتیب در حال استاندار سازی هستند.
به گفته وی سال گذشته سیستم گرمایشی  10 مدرسه استاندار شد و امسال نیز تعدادی دیگر در برنامه قرار دارند.
انتهای پیام/  

,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه