داماد خاندان قریشی :
حال عمومی آیت الله قریشی رو به بهبودی است/ جای هیچ گونه نگرانی وجود ندارد
داماد خاندان قریشی حال عمومی وی را رو به بهبودی توصیف کرد و در واکنش به شایعات موجود گفت: جای هیچ گونه نگرانی از باب حال عمومی ایشان وجود ندارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اروم نیوز، «سید سجاد صالحی» دقایقی پیش در گفت و گو با اروم نیوز اظهار کرد: الحمدلله وضعیت عمومی آیت الله سید علی اکبر قریشی رو به بهبود بوده و ایشان در سلامتی بسر میرند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز،, اروم نیوز,وی افزود: مشکل خاصی برای ایشان وجود نداشت و دلیل جراحی ایشان تنها مشکل گوارشی بود که بر اساس نظر پزشکان محترم این مشکل رفع شده است.
داماد خاندان قریشی، در ادامه ابراز داشت: پزشکان معالج ایشان گفته اند که به احتمال بسیار آیت الله قریشی فردا به بخش عمومی منتقل و بزودی مرخص می شوند.
صالحی، ضمن پاسخ به شایعات موجود در خصوص انتقال آیت الله به بیمارستان سیدالشهدا(ع) نیز گفت: این سخنان واقعیت نداشته و ایشان در بیمارستان عارفیان ارومیه و تحت نظر پزشکان هستند.
لازم به ذکر است؛ آیت الله سید علی اکبر قریشی از چند روز پیش در بیمارستان بستری است.
انتهای پیام/م
وی افزود: مشکل خاصی برای ایشان وجود نداشت و دلیل جراحی ایشان تنها مشکل گوارشی بود که بر اساس نظر پزشکان محترم این مشکل رفع شده است.
,داماد خاندان قریشی، در ادامه ابراز داشت: پزشکان معالج ایشان گفته اند که به احتمال بسیار آیت الله قریشی فردا به بخش عمومی منتقل و بزودی مرخص می شوند.
,صالحی، ضمن پاسخ به شایعات موجود در خصوص انتقال آیت الله به بیمارستان سیدالشهدا(ع) نیز گفت: این سخنان واقعیت نداشته و ایشان در بیمارستان عارفیان ارومیه و تحت نظر پزشکان هستند.
,لازم به ذکر است؛ آیت الله سید علی اکبر قریشی از چند روز پیش در بیمارستان بستری است.
,انتهای پیام/م
,]
ارسال دیدگاه