logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

در آستانه دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی؛

گام نهایی اصولگرایان دهاقان و شهرضا در مرحله دوم انتخابات

گام نهایی اصولگرایان دهاقان و شهرضا در مرحله دوم انتخابات
انتخابات دوره دهم مجلس شورای اسلامی با بیش از بیست کاندیدا در مرحله اول نتوانست سرنوشت خود را تعیین کند، مرحله دوم انتخابات با حضور دو کاندیدا حجت الاسلام محمدرضا آقایی کاندیدای منتخب اصولگرایان و سمیه محمودی که اصلاح طلبها از وی حمایت می کنند در حال برگزاری است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دهاقان نا، مرحله اول انتخابات حضور همه سلیقه ها در انتخابات بود که پس از تبلیغات نامزدها عده ای از کاندیدا از ادامه راه باز ماندند و حجت الاسلام محمدرضا آقایی منتخب اصولگرایان نفر اول با رأی بیش از ۱۶۲۸۶ و سمیه محمودی با ۱۲۳۲۶رأی انتخاب شدند.

انتخاب کاندیدای اصولگرا در مرحله اول پیروزی بزرگی برای اصولگرایان و مردم بود و می طلبد که با حضور همه دلسوزان و مردم متدین و مذهبی شهرستان های دهاقان و شهرضا نتیجه انتخابات را در مرحله دوم تکمیل نمایند.

انتخابات مرحله دوم از جنبه های بسیاری بسیار حائز اهمیت است، با توجه به فعالیت همه جانبه اصلح طلبان و شکست در مرحله اول انتخابات در سطح کشور در مجلس شورای اسلامی نیازمند حضور تعداد بیشتری از نمایندگان دور دوم در این ماراتن انتخاباتی هستند.

اصلح طلبان با انتخاب گزینه های متمایل و مستقل سعی دارند توان خود را برای حضور حداکثری در مجلس امتحان و آن را تحقق بخشند، لذا با دعوت و حمایت از کاندیدای دوم انتخابات سمیه محمودی حمایت های خود را در همه جهات از وی ابراز و مشخص نمودند، بماند که کاندیدای مورد نظر در مرحله اول خود را اصولگرا می نامید و بعد مستقل و اکنون نیز اصلاح طلبان از وی حمایت می کنند.

اصولگرایان با وجود اختلاف رأی مرحله اول با نفر دوم نیازمند عزمی جدی تر برای تحقق پیروزی اصولگرایان در مجلس شورای اسلامی است، آنها که به دنبال بهبود وضعیت معیشت مردم با توجه به وضعیت اقتصادی جامعه هستند باید همه مردم و دلسوزان در این عرصه حضور پیدا کنند.

متأسفانه بداخلاقی ها و تهمت ها و تخریبهایی که توسط جناح روبرو به اصولگرایان زده می شود همیشه بوده و اخلاق در این جریان حاکم نیست.

اصولگرایان دهاقان و شهرضا باید گام نهایی خود در پیروزی فرد اصلح را در انتخابات با حضور حداکثری و انتخاب اصلح در روز دهم اسفندماه بردارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دهاقان نا،,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه