ورمزیار: بازی‌های استقلال آسان‌تر از پرسپولیس است

ورمزیار: بازی‌های استقلال آسان‌تر از پرسپولیس است
کاپیتان اسبق تیم فوتبال استقلال تأکید کرد که شانس قهرمانی این تیم و پرسپولیس در لیگ امسال برابر است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛صادق ورمزیار در مورد رقابت فشرده مدعیان قهرمانی گفت: «با باخت تراکتورسازی شانس قهرمانی این تیم کم شد و الان 3 تیم بالای جدول شانس قهرمانی دارند. هر 3 تیم کار سختی دارند و چیزی قابل پیش‌بینی نیست. مطمئناً هر تیمی تمرکز بیشتر و حاشیه کمتری داشته باشد، می‌تواند شانس زیادی برای قهرمانی داشته باشد.» 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

ورمزیار در مورد میزان شانس مدعیان قهرمانی تأکید کرد: «در حال حاضر پرسپولیس صدرنشین است ولی به نظر من استقلال هم اندازه این تیم شانس دارد. من معتقدم بازی‌های پرسپولیس سخت‌تر است و این امکان وجود دارد این تیم مقابل گسترش فولاد و نفت تهران که تیم‌های خوبی هستند امتیاز از دست بدهد.» 

,

او افزود: «در طرف دیگر استقلال مقابل صبا و سایپا کار چندان سختی ندارد و سخت‌ترین بازی این تیم مقابل تراکتورسازی خواهد بود. اگر استقلال این هفته سایپا را شکست بدهد و پرسپولیس به نفت امتیاز بدهد، آن وقت استقلال می‌تواند برای رسیدن به قهرمانی امیدوارتر باشد.» 

,

 

,

انتهای خبر

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه