عضو شورای شهر درچه:
مسئولین خمینی شهر اهتمامی به رفع مشکلات درمانی درچه ندارند
عضو شورای شهر درچه تصریح کرد: چندین بار از مسئول بهداشت شهرستان خمینی شهر جهت رایزنی و گفتگو برای حل مشکلات منطقه درچه دعوت به عمل آمد ولی گویا مسئولین شهرستان اهتمامی در جهت حل این بخش از مشکلات شهر را ندارند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از درچه نیوز، عضو شورای شهر درچه به وضعیت بهداشت و درمان شهر درچه و عدم همکاری و بی توجهی مسئولین شهرستان خمینی شهر در بهبود این وضعیت اعتراض کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, درچه نیوز,زهره سلیمانی در جلسه پرسش و پاسخی که به مناسبت روز شوراها در مسجد جامع شهر درچه برگزار شد گفت: علیرغم وجود مکان و امکانات زیر ساختی مناسب جهت بهداشت و درمان در شهر درچه، هیچ توجهی به مسائل مربوط به درمان و تجهیز درمانگاه های این منطقه نمی شود و گاهی از طرف مسئولین بجای همکاری سنگ اندازی هایی هم انجام می شود.
,عضو شورای شهر درچه با اشاره به جمعیت بالغ بر ۵۰ هزار نفری شهر درچه و لزوم فراهم کردن خدمات درمانی مناسب برای مردم، اعتراض مردم به عدم هماهنگی بین بخش های درمانی شهرستان را بجا دانست و اظهار کرد: با اجرای طرح جدید ملی بهداشت خانواده و زنان و کودکان، پزشکان متخصص شهر و کادر مجرب که اغلب بومی هستند را به مراکز شهرستان ها انتقال داده اند و کادر کم تجربه را جایگزین آنان در مرکز درمانی شهر های اطراف کرده اند.
,وی در خصوص نبود سونوگرافی و رادیولوژی در شهر درچه گفت: زمینه و امکان وجود این تجهیزات در شهر وجود دارد ولی عدم همکاری مسئولان شهرستان خمینی شهر و سنگ اندازی در مسیر ورود پزشک متخصص و عدم صدور مجوزهای لازم، راه اندازی این مرکز را با مشکل روبرو کرده است.
,سلیمانی تصریح کرد: چندین بار از مسئول بهداشت شهرستان خمینی شهر جهت رایزنی و گفتگو برای حل مشکلات منطقه درچه دعوت به عمل آمد ولی گویا مسئولین شهرستان اهتمامی در جهت حل این بخش از مشکلات شهر را ندارند.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه