فرمانده سابق لشگر 25 کربلا:

تلاش دشمن نفوذ به باورهای مردم کشور است

تلاش دشمن نفوذ به باورهای مردم کشور است
فرمانده سابق لشگر 25 کربلا گفت: دشمن همیشه تلاش می‌کند تا افتخارهای کشور به فراموشی سپرده شود و با نفوذ به باورهای مردم ارزش‌ها را از بین برده و آنها را بی‌هویت کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بصیرنیوز، سردار کمیل کهنسال در همایش پیشکسوتان نیروی انسانی سپاه استانهای گلستان، مازندران و گیلان در آمفی‌تئاتر اردوگاه شهید رجایی فریدونکنار، اظهار کرد: معاونت نیروی انسانی در سپاه توانست نیروهایی تربیت کند که بتوانند برای پاسداری از انقلاب اسلامی ایران به خوبی عمل کنند.

وی خاطرنشان کرد: دشمنان همیشه تلاش می‌کنند تا افتخارهای کشور به فراموشی سپرده شود و با نفوذ به باورهای مردم ارزش‌ها را از بین برده و آنها را بی‌هویت کنند.

فرمانده سابق لشگر ۲۵ کربلا، تصریح کرد: هدف از برگزاری چنین نشست‌هایی باقی ماندن ارزش‌های انقلاب اسلامی و انتقال به نسل‌های بعدی است.

کهنسال خاطرنشان کرد: اخلاص و پرهیز از گناهان از ویژگی‌های رزمندگان در دوران دفاع مقدس بود و تمام آنها تلاش می‌کردند سخنان امام راحل را در قلب‌های خود جای دهند.

یادگار ۸ سال دفاع مقدس تصریح کرد: دغدغه تمام رزمندگان فقط برای اسلام، اهل بیت و امام حسین(ع) بوده و همیشه گوش به فرمان امام بودند.

وی با اشاره به اینکه رزمندگان برای اینکه به شهادت برسند همیشه از نفس خود مراقبت می‌کردند، خاطرنشان کرد: امروز با الگو گرفتن از رزمندگان باید همیشه مراقب نفس خود باشیم تا به کمال برسیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بصیرنیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه