مسئول امور روحانیون سپاه قدس گیلان :
قدرت سپاه به سلاح نیست به عقیده صحیح است
به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در سپاه و گرامیداشت هفته معلم ، مراسم گرامیداشتی توسط دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه تالش برگزار شد .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مریان خبر ؛ به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در سپاه و گرامیداشت هفته معلم ، مراسم گرامیداشتی توسط دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه تالش و باحضور روحانیون اهل سنت و شیعه ، فرمانده سپاه تالش ، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه تالش و اقشار بسیجیان در سالن معراج اداره ارشاد تالش با حضور و سخنرانی حجت الاسلام ربیعی مسئول امور روحانیون سپاه قدس برگزار شد .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مریان خبر,ربیعی با گرامیداشت یاد و خاطره شهید مطهری بارزترین شاخصه شهید مطهری را داشتن تقوا دانست .
,وی در ادامه در مورد جایگاه حفاظت اطلاعات و نمایندگی ولی فقیه در سپاه صحبت کرد و افزود : حفاظت و نمایندگی دو بازوی فرماندهی سپاه می باشند .
,ربیعی با طرح سوالی که قدرت سپاه در چیست اظهار داشت : قدرت سپاه به سلاح نیست به عقیده صحیح است .
,مسئول امور روحانیون سپاه قدس گیلان در بخش پایانی صحبت های خود گفت : امام راحل بارها فرموده بودند که ای کاش من هم یک پاسدار بودم و حالا ما به قدرت سپاه و پاسدار پی می بریم که یک پاسدار به نام سردار سلیمانی لرزه بر تن دشمنان انقلاب انداخته است و این قدرت سپاه است که برخواسته از اعتقاد راسخ می باشد .
,در پایان مراسم از مربیان و مدیران عقیدتی حوزه های بسیج شهرستان تالش تجلیل بعمل آمد .
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه