نماینده ولی فقیه درگیلان:

اقتصاد مقاومتی نه با حرف بلکه با کار انجام شدنی است

اقتصاد مقاومتی نه با حرف بلکه با کار انجام شدنی است
نماینده ولی فقیه در گیلان با اشاره به اینکه اگر نخواهیم زیر بار ظلم برویم روش ها و رفتارهای ما باید معطوف به داخل باشد، گفت: اقتصاد مقاومتی نه با حرف بلکه با کار انجام شدنی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  پرنیان گیل، آیت الله زین العابدین قربانی درخطبه های نمازجمعه رشت با بیان اینکه نقش شهدا درپدید آوردن انقلاب وحفظ آن مسلم و مشهود است، اظهارکرد: اگر شهدا نبودند، این عزتی را که داریم، نمی داشتیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از  , پرنیان گیل, ، آیت الله زین العابدین قربانی درخطبه های نمازجمعه رشت با بیان اینکه نقش شهدا درپدید آوردن انقلاب وحفظ آن مسلم و مشهود است، اظهارکرد: اگر شهدا نبودند، این عزتی را که داریم، نمی داشتیم.,

وی باتاکید براینکه قرآن می فرماید شهدا زنده اند ومهمان خدا هستند وبا نعمت هایی که خدا به آنها داده است، شادند، اعلام کرد: اگر خطری دینمان را تهدید کند، انسان های دین باور جانشان را برای آن که با ارزشتر ازجان انسان است فدا می کنند.

,

نماینده ولی فقیه در گیلان شهدا را شفاعت کنندگان انسانهای با عقیده اما با عمل کم عنوان کرد وافزود: پیامبران، علما و شهدا در قیامت می توانند به اذن خدا شفاعت کنند.

,

قربانی با بیان اینکه در وصیت نامه های شهدا، حفظ اسلام وپیروی از ولی فقیه سفارش شده است، گفت: برگزاری جلساتی مانند کنگره شهدا یادآوری افکار پاک شهداست.

,

وی با اشاره به پیش رو بودنِ سالگرد شهادت استاد مطهری و روز معلم تصریح کرد: امروز امید ما برای تربیتِ نسل جوان آموزش و پرورش است.

,

نماینده ولی فقیه در گیلان بر لزوم رونقِ کشاورزی محصولات مختلف درگیلان تاکیدو خاطرنشان کرد: اقتصاد مقاومتی با حرف انجام نمی شود بلکه با کار  شدنی است.

,

قربانی با بیان اینکه پیامبر اکرم دست کارگر را می بوسند، افزود: تاکید مقام معظم رهبری بر استفاده از اجناس داخلی است و اگر نخواهیم زیر بار ظلم برویم روش ها و رفتارهای ما باید معطوف به داخل باشد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه