مدیرکل راه و شهرسازی فارس وعده داد؛
تکمیل پروژه های جاده ای شهرستان خرامه در نیمه دوم امسال
مدیرکل راه و شهرسازی فارس گفت: با برنامه ریزی های خوبی که صورت گرفته و در سایه پیگیری های نماینده، دستورات لازم به پیمانکاران این پروژه ها داده شد و امیدواریم تا نیمه دوم سال جاری همه این پروژه ها تکمیل و به بهره برداری برسد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صدای خرامه، نماینده مردم خرامه سروستان و کوار در مجلس شورای اسلامی، مدیرکل راه و شهرسازی فارس و چندتن از معاونین، فرماندار، بخشداران، اعضای شورای شهر و جمعی از مردم شهرستان خرامه از پروژه های جاده ای شهرستان بازدید کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صدای خرامه،,

, این بازدید به منظور اطلاع از وضعیت پروژه های راهسازی در شهرستان و برنامه ریزی در جهت تکمیل این پروژه ها، از جاده خرامه - نیریز، جاده خاوران - سروستان - خرامه، راههای روستایی معزآباد جابری - خرامه و محور حسن آباد - بیشه دوشاخ بود.
,

, خداداد مقبلی مدیرکل راه و شهرسازی فارس اظهار داشت: با برنامه ریزی های خوبی که صورت گرفته و در سایه پیگیری های نماینده، دستورات لازم به پیمانکاران این پروژه ها داده شد و امیدواریم تا نیمه دوم سال جاری همه این پروژه ها تکمیل و به بهره برداری برسد.
,
ارسال دیدگاه