عضو فراکسیون تولید ملی مجلس:
قاچاق کالا به تولید داخلی آسیب زده است/ دولت اراده قوی برای مبارزه با قاچاق داشته باشند
عضو فراکسیون تولید ملی و جهاد اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه متاسفانه قاچاق کالا بخش تولید داخلی کشورمان را با آسیب و مشکل مواجه کرده است، گفت: برای رفع این مهم باید اراده قوی جهت مبارزه با قاچاق در دولتمردان ایجاد شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد حسین قربانی، عضو فراکسیون تولید ملی و جهاد اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی تهران نیوز؛ ضمن اشاره به سخنان رهبر انقلاب مبنی بر اینکه ” تا حالا در مبارزهى با قاچاق خیلى جدّى عمل نکردهایم؛ من قاچاقهاى سازمان یافته بزرگ را میگویم؛ دهها کانتینر یا صدها کانتینر اجناس گوناگون قاچاق وارد کشور بشود؟” گفت: متاسفانه قاچاق کالا بخش تولید داخلی کشورمان را با آسیب و مشکل مواجه کرده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرنگار پارلمانی تهران نیوز؛,وی با بیان اینکه بدلیل وجود قاچاق دیگر تولید کالا برای تولیدکنندگان بومی صرفه اقتصادی ندارد، اظهار کرد: بر این اسا کشورمان به بهشتی برای قاچاقچیان تبدیل شده است.
,
قربانی ضمن تاکید بر اینکه بر اساس سخنان رهبر انقلاب دستگاه مقابلهى با قاچاق باید مبارزه در این عرصه را خیلى جدّى بگیرند، افزود: یادآور می شود که باید اراده قوی جهت مبارزه با قاچاق در دولتمردان ایجاد شود.
,
عضو فراکسیون تولید ملی و جهاد اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مسئولان کشورمان باید برای ایجاد رونق در تولید کالای بومی تلاش بیشتری کنند، تصریح کرد: درحال حاضر نگاه اقتصادی تولید محور و در بین مسئولان مربوطه وجود ندارد.
,
وی با اشاره به اینکه توجه به تولید داخلی و بومی از جمله سیاست های اقتصاد مقاومتی است، ادامه داد: مسئولان برای ایجاد تحول در عرصه های اقتصادی باید اقدام های مستمری انجام دهند.
قربانی با تاکید بر اینکه محقق شدن سیاست ها و هدف های اقتصاد مقاومتی موجب پشت سر گذاشتن تحریم ها می شود، خاطرنشان کرد: نباید اجرای اقتصاد مقاومتی را منوط به رفع تحریم و یا وجود تحریم ها دانست.
,
,
انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه