logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

یک استاد دانشگاه علوم پزشکی شیراز:

تدریس در دانشگاه‌ها از جایگاه مناسبی برخوردار نیست

تدریس در دانشگاه‌ها از جایگاه مناسبی برخوردار نیست
یک استاد دانشگاه با بیان اینکه مهم‌ترین مشکل در بین دانشجویان اخلاق پزشکی است، گفت: اهمیت ندادن به تدریس یکی از مشکلاتی است که می‌توان به آن اشاره کرد چرا که آنقدر که در دانشگاه‌ها به پژوهش اهمیت داده می‌شود تدریس در جایگاه مناسبی قرار ندارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا دهقانی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در گفت‌وگو با خبرنگار سازمان بسیج جامعه پزشکی ضمن گرامیداشت سالروز شهادت علی مطهری و روز معلم، با بیان اینکه ۲۰ سال است در کلاس درس به عنوان استاد با دانشجویان در ارتباط است، گفت: عمده‌ترین مشکل در بین این قشر، عدم یادگیری صحیح اخلاق پزشکی است که قسمتی از آن به مهارت‌های ارتباطی و حرفه‌ای‌گرایی مربوط می‌شود که امیدوارم دانشجویان سعی کنند در این زمینه رشد کرده و بر‌تر باشند.


مهم‌ترین مشکل در بین دانشجویان اخلاق پزشکی است

این استاد دانشگاه ضمن اشاره به اینکه تکنولوژی و ارتباطات هر روز در حال تغییر و به روزشدن است، ادامه داد: درگیرشدن جامعه و مردم به ویژه دانشجویان با بحران در حوزه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و غیره می‌تواند بر روحیه دانشجویان اثر بگذارد و اگر به روز و قوی نباشیم از آنچه که در جوامع مورد قبول و ایده آل است عقب خواهیم ماند.


این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه ریشه این مشکلات در دانشجویان ریشه در چه مشکلاتی دارد، پاسخ داد: به عقیده روان‌شناسان دلایل مختلفی برای این موضوع می‌شود عنوان کرد زیرا بسیاری از مسائل انعکاسی از جامعه است؛ مانند مشکلاتی که در کودکی افراد وجود داشته است.


استرس جوانان با رشد تکنولوژی و پیشرفت افزایش می‌یا‌بد

دهقانی، با تأکید بر اینکه طبق آمارهای موجود وجود استرس در جوامع امروزی نسبت به ۴۰ سال گذشته افزایش چشمگیری داشته، آن را دلیلی بر مشکلات جوانان و افراد عنوان کرد و افزود: با رشد تکنولوژی و پیشرفت استرس در بین افراد و خصوصاً جوانان جامعه گسترده‌تر می‌شود.


وی در بیان راهکارهای حل این مشکل به نحوه زندگی افراد اشاره کرد و گفت: رعایت نکات تغذیه سالم، داشتن تحرک و ورزش منظم و مطالعه می‌تواند به زندگی بهتر کمک کند.


تدریس در دانشگاه‌ها جایگاه مناسبی ندارد

این استاد علوم پزشکی شیراز از دلایل ورود به حیطه آموزش و تدریس به علاقه و عشق خود اشاره و درباره دغدغه‌های خود در این حوزه گفت: اهمیت ندادن به تدریس یکی از مواردی است که می‌توان به آن اشاره کرد چرا که آنقدر که در دانشگاه‌ها به پژوهش اهمیت داده می‌شود تدریس در جایگاه مناسبی قرار ندارد و من امیدوارم در آینده شاهد حل این مشکل باشیم.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سازمان بسیج جامعه پزشکی,
,
,
, مهم‌ترین مشکل در بین دانشجویان اخلاق پزشکی است,
,
,
,
,
,
,
,
, استرس جوانان با رشد تکنولوژی و پیشرفت افزایش می‌یا‌بد,
,
,
,
,
,
,
,
, تدریس در دانشگاه‌ها جایگاه مناسبی ندارد,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه