رئیس شورای بندر خمیر:

انسان سازان نسل های بعد معلمان هستند

انسان سازان نسل های بعد معلمان هستند
رئیس شورای شهرستان بندر خمیر گفت: نقش کلیدی معلمان بعنوان مجریان آموزش عمومی و چگونگی زندگی به دانش آموزان بسیار مهم می باشد، چون معلمان به عنوان انسان سازان نسل های بعدی به شمار می آیند .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عبدالله قدسی خمیری رئیس شورای اسلامی شهرستان بندر خمیر در گفتگو با خبرنگار  لوار ضمن تبریک فرا رسیدن هفته معلم و عرض تسلیت شهادت استاد مرتضی مطهری که در روشنگری اقشار مردم قدم های اساسی برداشت ، گفت : همه سالهدر روز ١٢ اردیبهشت که در تقویم جمهوری اسلامی ایران به عنوان روز معلم نام گذاری شده است از زحمات و تلاش هایپیامبر گونه ی معلمین تقدیر و تشکر می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, لوار,

 

,
وی در ادامه افزود: نقش کلیدی معلمان بعنوان مجریان آموزش عمومی و چگونگی زندگی به دانش آموزان بسیار مهم می باشد، چون معلمان به عنوان انسان سازان نسل های بعدی به شمار می آیند .
,
 
,
 
,
 
,
قدسی خمیری خاطر نشان کرد: به فرمایش حضرت امام خمینی(ره) نقش معلمان همچون نقش انبیاء برای مردم می باشد.معلمی شغل وحرفه نیست ، بلکه ذوق و هنر و توانمندی است شرافت و مرتبت معلم زمانی اهمیت دارد که بتواند شان خداوند و پیامبران را در وجود خود محقق سازد و پیوند انسان به هدف متعالی خلقت یعنی عبادت را بر قرار سازد.
,
 
,
 
,
 
,
رئیس شورای اسلامی اظهار کرد:استاد مرتضی مطهری یکی از آن معلمان راستین است که تمامیتلاش های علمی و عملی را مقدمه ای برای عبادت و دینداری می داند.
,
 
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه