فرمانده انتظامی شهرستان کهنوج خبر داد؛
تصادف در کهنوج ۳ کشته و ۲ مجروح بر جای گذاشت
فرمانده انتظامی کهنوج گفت: برخورد یک دستگاه پژو 405 با یک دستگاه موتورسیکلت هوندا سه کشته و دو مجروح بر جای گذاشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از"شوباد"فرمانده انتظامی کهنوج سرهنگ “شاهپور بهرامی” در تشریح این خبر اعلام کرد: در پی اعلام مرکز فوریت های پلیسی مبنی بر تصادف فوتی در محور “کهنوج” به “قلعه گنج” بلافاصله کارشناسان پلیس راه به محل حادثه اعزام شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شوباد,فرمانده انتظامی کهنوج افزود: ماموران انتظامی با حضور در محل حادثه متوجه شدند که یک دستگاه خودرو پژو ۴۰۵ با سه نفر سرنشین و یک دستگاه موتورسیکلت با دو نفر سرنشین با هم برخورد کردند که در این حادثه دو تن جان باختند.
,وی با اعلام این که دو نفر از سرنشینان خودرو پژو ۴۰۵ و یک نفر از سرنشینان موتورسیکلت نیز مجروح و به بیمارستان ۱۲ فروردین کهنوج منتقل شدند، افزود: علی رغم تلاش تیم پزشکی یکی دیگر از سرنشینان موتورسیکلت نیز بر اثر شدن جراحات وارده فوت کرد.
,این مقام انتظامی اظهار داشت: پس از بررسی صحنه علت وقوع تصادف از سوی کارشناسان، سرعت غیر مطمئنه و بی توجه راننده به جلو خودرو پژو ۴۰۵ اعلام شد.
,فرمانده انتظامی کهنوج در ادامه از رانندگان خواست در هنگام رانندگی از سرعت غیر مطمئنه، سبقت بی مورد، صحبت کردن با تلفن همراه، خوردن و آشامیدن و دیگر اقداماتی که باعث حواس پرتی و عدم توجه آنها به جلو می شود پرهیز و با رعایت مقررات رانندگی از حوادث دلخراش رانندگی جلوگیری کنند.
,انتهای پیام/گ
,]
ارسال دیدگاه