همزمان با روز معلم :
برگزاری مراسم روز معلم در مدرسه شهید با هنر تالش
فرماندار تالش امروز (یکشنبه ) همزمان با روز معلم همراه با جمعی از مسئولین شهرستان در مدرسه شهید باهنر تالش حضور پیدا کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مریان خبر ؛ فرماندار تالش روز یکشنبه همزمان با روز معلم به همراه معاون سیاسی اجتماعی ، بخشدار مرکزی و جمعی از مسئولین شهرستان و همراهی مدیر آموزش و پرورش به منظور تجلیل و تقدیر از تلاشهای معلمان در دبیرستان پسرانه شهید باهنر حاضر شدند .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مریان خبر,فتح اللهی در مراسم ویژه این مدرسه در سخنان کوتاهی گفت : تعلیم و تعلم از آموزه های دین متعالی اسلام است که با نشان دادن مسیر درست به نسل آینده بسترهای پرورش نسل آگاه و پیشرو را فراهم می کند.
,وی از معلمی به عنوان شغل شیرین و تحول ساز نام برده و گفت: بدون شک تربیت نسلی آگاه و عالم به امور مختلف می تواند آینده روشنی را برای کشور ترسیم کرده و الگویی مناسب برای نسلهای آتی به یادگار بگذارند .
,فرماندار تالش خطاب به دانش آموزان گفت : تلاش کنیم در هرجایی هستیم خوبترین باشیم اگر دانش آموز هستیم خوبترین باشیم معلم هستیم خوبترین باشیم مسئول هستیم خوبترین باشیم بدینصورت است که جامعه را به سوی رشد و توسعه هدایت خواهد کرد . فرماندار تالش این روز و هفته معلم را به فرهنگیان تبریک گفت و اظهار داشت روز معلم روز تجلیل از عشق و ایثار است.
]
ارسال دیدگاه