دادستان نیشابور:
50میلیارد تومان از دهکاری صندوق قرض الحسنه علویه پرداخت شده است
دادستان نیشابور گفت: صندوق علویه دارای دو بعد اقتصادی و قضایی است و اگر بخواهیم به هر عنوان جداگانه بپردازیم به مشکلاتی بر می خوریم؛ تاکنون 50میلیارد تومان از بدهکاری صندوق قرض الحسنه علویه پرداخت شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عطارنیوز، دادستان نیشابور در جمع خبرنگاران حاضر در خصوص آسیب های اجتماعی و کمپ های ترک اعتیاد گفت:کمپ اجباری مجوزش در شهر نیشابور صادر نمی شود و باید برای تأسی کمپ اجباری به استانداری مراجعه کرد و از شورای مبارزه با مواد مخدر مجوز تأسیس آن را گرفت و تاکنون تنها یک کمپ اجباری ترک اعتیاد در استان در شهر مشهد داریم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عطارنیوز,وی افزود:در نوروز1395 بیست وهشت نفر از معتادین را به کمپ ترک اعتیاد در مشهد فرستادیم و تا بهبودی کامل در آنجا خواهد ماند.
,اکبری مقدم با اشاره به سرقت مسلحانه از یکی از طلافروشی های نیشابور در چند وقت اخیر گفت:با تلاش نیروی انتظامی دو نفر از مجرمین دستگیر شدند و پرونده جلب دادرسی آنها صادر شده است و این متهمان به دادگاه یک کیفری استان انتقال پیدا کرده اند و پرونده آنها در این دادگاه در حال رسیدگی است.
,دادستان نیشابور در خصوص بحث داشتن گشت ارشاد در نیشابور تصریح کرد: ما در شهر نیشابور همانند تهران گشت ارشاد نداریم ولی قانون حمایت از آمران امر به معروف و نهی از منکر را داریمو از تمام کسانی که زبانی به امر به معروف بپردازند مجوز لازم را می دهیم.
,وی در خصوص صندوق قرض الحسنه علویه با اشاره به شکست طرح مؤسسه میزان و زندانی کردن مدیران این مؤسسه اذعان کرد:صندوق علویه دارای دو بعد اقتصادی و قضایی است و اگر بخواهیم به هر عنوان جداگانه بپردازیم به مشکلاتی بر می خوریم.
,اکبری مقدم افزود:ما در شورای تأمین به این نتیجه رسیدیم تا این موضوع را مدیریت کنیم و اگر قراربود این مؤسسه را منحل کنیم سپرده گذارانی که سپرده با طرح سوددهی گذاشته بودند دچار زیان می شدند و با همین طرح توانستیم 80میلیارد تومان بدهی این مؤسسه را به 30میلیلارد تومان کاهش دهیم.
,وی گفت:همچنین طی چند روز آینده جلسه ای با مدیران این مؤسسه و شاکیان داریم تا به نتیجه نهایی برسیم.
,دادستان نیشابور در خصوص نشریات و نشر اکاذیب توسط آنها گفت:متأسفانه برخی از نشریات با دامن زدن به شایعات سعی در متشنج کردن فضای عمومی شهر دارند و اگر بخواهند فضا را متشنج کنند بی شک آنها را به مجازات می رسانیم.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه