اجرای تئاتر خیابانی «علاج گدایی» در بوستان‌های نیشابور

اجرای تئاتر خیابانی «علاج گدایی» در بوستان‌های نیشابور
تئاتر خیابانی« علاج گدایی » به نویسندگی و کارگردانی هنرمند جوان نیشابوری مهدی عمارلو در سطح بوستان های سظح شهر نیشابور به روی صحنه رفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عطارنیوز، غلامرضا سلامتی  مسئول هنری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نیشابور با اعلام مطلب فوق اظهارکرد: هنرمندان نیشابوری با تکیه بر فرهنگ و ادبیات غنی این دیار به خصوص کتاب منطق الطیر عطار نیشابوری توانسته اند آثاری در خورشان و فاخر را تولید و عرضه نمایندکه در عرصه اجتماعی درخشش داشته است واینک  تاترخیابانی« علاج گدایی »  توسط کروه تاتر شادیاخ تولید شده در سطح بوستان های سطح شهر با همکاری نیروی انتظامی وانجمن هنرهای نمایشی  نیشابور به روی صحنه رفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عطارنیوز,

وی  افزود: تاترخیابانی« علاج گدایی »  توسط  مهدی عمارلو هنرمند جوان تئاتر نیشابور نوشته و کارگردانی شده است و در این نمایش بازیگران صاحب نام نیشابوری: مجتبی توکلی، جمشید سالاری، ایوب بیات، ناصر معصوم آبادی، محمد ابراهیم بلوکی، رسول دره بیدی و محمد لالوی به ایفای نقش پرداخته اند و علیرضا منفردی سرپرست گروه را عهده دار است.

,

سلامتی به داستان این نمایش اشاره کرد و گفت: این تئاتر خیابانی داستان کودکی است که ناخواسته به گدایی روی می آورد وبعد از مدتی سفر به نیشابورمی آید و مردم این دیار به هیچ گدایی کمک نمی کنند و او مجبور به کار می شود.

,

تصریح کرد : تئاتر خیابانی« علاج گدایی » تا 20 اردیبهشت 95 هر روز ازساعت 18 الی 20 بعداز ظهر در سطح بوستان های سظح شهر  نیشابور ویژه عموم مردم فرهنگ و هنر دوست نیشابوری  به روی صحنه رفت.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه