با حضور303 دانش آموز دختر و پسر؛

همایش سفیران سلامت در سمیرم برگزار شد+ تصاویر

همایش سفیران سلامت در سمیرم برگزار شد+ تصاویر
همایش سفیران سلامت دانش آموزی سمیرم با حضور ۳۰۳ دانش آموز برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  سمنا، همایش سفیران سلامت دانش آموزی با حضور ۳۰۳ دانش آموز دختر و پسر به همت شبکه بهداشت و درمان و معاونت پرورشی آموزش و پرورش شهرستان سمیرم برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سمنا,

معاون شبکه بهداشت شهرستان سمیرم  اظهار کرد: این همایش در ۲ روز برگزار و از دانش آموزان شرکت کننده آزمون آگاهی سنجی خود مراقبتی گرفته شد.

,

محسن محمدی افزود: این همایش در دبیرستان دخترانه نیرومند و دبیرستان پسرانه محمد رسول الله برگزار گردید و به ۲۸ نفر از برترین های این آزمون جوایزی اهدا شد.

,

وی افزود: سفیران سلامت دانش آموزی گروهی دانش آموزان است که به صورت داوطلبانه مهارت های خود مراقبتی را می آموزند تا با استفاده از این اطلاعات و مهارت ها بتوانند جهت سلامت خود و اعضا خانواده و گروه هدف مورد نظرشان برنامه ریزی کنند.

,

 

, ,
safiransalamat (1)
,
safiransalamat (1)
, safiransalamat (1), safiransalamat (1),
,
safiransalamat (2)
,
safiransalamat (2)
, safiransalamat (2), safiransalamat (2),
,
safiransalamat (3)
,
safiransalamat (3)
, safiransalamat (3), safiransalamat (3),
,
safiransalamat (4)
,
safiransalamat (4)
, safiransalamat (4), safiransalamat (4),


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه