رئیس اداره جهاد کشاورزی جوین خبرداد:
خسارت ۱۹ میلیارد ریالی سیل و تگرگ به عرصه های زراعی و باغی جوین
رئیس اداره جهاد کشاورزی جوین میزان خسارت ناشی از سیل و تگرگ رابه عرصه های زراعی و باغی شهرستان ، 19 میلیارد و 500 میلیون ریال اعلام کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا هاشم آبادی در گفتگو با آل نور اظهار داشت: میزان خسارت ناشی از تگرگ و سیل در فروردین سال جاری به عرصه های زراعی و باغی شهرستان ، ۱۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برآورد شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ا آل نور, آل نور,وی افزود: ۸۶۴ هکتار از باغات شهرستان نیز به علت سرمازدگی خسارت دیده است که برآورد خسارات مالی این باغات ۴۷ میلیارد و ۵۹۲ میلیون ریال می باشد.
,رئیس اداره جهاد کشاورزی جوین تصریح کرد:میزان خسارت وارده از ناحیه سیل به منابع آبی شهرتان نیز ۳ میلیارد و ۷۱۴ میلیون ریال است.
,هاشم آبادی در ادامه از برگزاری مانور مبارزه با آفت سن غلات در شهرستان خبرداد و بیان داشت: آفت سن همیشه در فروردین ماه به سمت مزاع گندم ریزش می کندو از سبزینه و برگ وساقه گیاه تغذیه می کند
,وی یادآورشد:این آفت هم خسارت کمی به محصول وارد کرده و باعث کاهش میزان تولید می شود و هم باعث خسارت کیفی شده و کیفیت نان تولیدی را کاهش می دهد..
,رئیس اداره جهاد کشاورزی جوین بیان داشت:آفت سن بسیار خطرناک بوده و تا یک سوم محصول را نابود می کند.
,رئیس اداره جهاد کشاورزی جوین با اشاره به اینکه بهترین زمان مبارزه با سن گندم، مبارزه با سن مادری است،خاطر نشان کرد: به منظور راهنمایی کشاورزان در مبارزه با آفت سن، همایشی در همین خصوص در تاریخ ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت ماه درشهرستان برگزار می شود.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه