فرماندار تربت جام:
معلمان براساس طرح ملی سنجش سرمایه اجتماعی بالاترین منزلت را دارند
فرماندار شهرستان تربت جام گفت: بر اساس مطالعات طرح ملی سنجش سرمایه اجتماعی معلمان بالاترین منزلت اجتماعی را کسب نموده اند و این نشان دهنده اهمیت آموزش و پرورش و توجه و اعتماد مردم به این قشر نجیب و شریف است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جام روز، علی رستمی فرماندار شهرستان تربت جام در گردهمایی فرهنگیان منطقه صالح آباد گفت: بر اساس مطالعات طرح ملی سنجش سرمایه اجتماعی معلمان بالاترین منزلت اجتماعی را کسب نموده اند و این نشان دهنده اهمیت آموزش و پرورش و توجه و اعتماد مردم به این قشر نجیب و شریف است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جام روز,فرماندار و رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان اعلام کرد: سهم آموزش و پرورش از بودجه کل کشور در دولت تدبیر و امید به دو برابر افزایش یافته است.
,رستمی با اشاره به اینکه اغلب فرهنگیان صالح آباد غیر بومی هستند گفت: امیدواریم با بومی گزینی هم انتظار مردم برآورده شود و هم معلمان عزیزی که دوره تعهد آنان پایان یافته است به محل های مورد نظر منتقل شوند.
,وی در پایان تصریح کرد: شرایط فعلی اقتصادی کشور اقتضا می کند با اتحاد و همدلی زمینه اقدام و عمل را در زمینه های اقتصادی فراهم کنیم.
,انتهای پیام/رض
,
ارسال دیدگاه