فرمانده انتظامی مهاباد:
180هزار نخ سیگار قاچاق درمهاباد کشف شد
فرمانده انتظامی مهاباد از کشف 180هزار نخ سیگار خارجی قاچاق توسط مأموران انتظامی این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از مکریان، سرهنگ بابانژاد فرمانده انتظامی از کشف 180 هزار نخ سیگار قاچاق توسط ماموران انتظمی این شهرستان خبر داد و افزود: روز گذشته مأموران ایستگاه بازرسی سه ره دارلک این شهرستان هنگام کنترل خودروهای عبوری به یک دستگاه خودروی سواری پژوه که از این شهرستان عازم ارومیه بود مشکوک شده و خودرو را برای بازرسی کامل به پارکینگ منتقل کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مکریان،,بابانژادافزود: مأموران پلیس در بازرسی از این خودرو، 180هزار نخ انواع سیگارهای خارجی قاچاق در مارکهای مختلف کشف و راننده آن را نیز دستگیر کردند.
,وی ارزش برآورد شده این محموله کالای دخانی قاچاق را بیش از 200 میلیون ریال بیان کرد و گفت: سیگارهای کشفشده به اداره دخانیات شهرستان تحویل و متهم نیز پس از تکمیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شد.
,فرمانده انتظامی مهاباد در پایان تصریح کرد: در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل مزین شده است، مبارزه با قاچاق کالا که صدمات جبران ناپذیری بر پیکره اقتصاد کشور و منطقه وارد می کند یکی از اولویتهای مهم پلیس محسوب می شودکه نیروی انتظامی شهرستان مهاباد هم در این راستا با برنامه ریزیهای هدفمند و تلاش شبانهروزی مأموران خود، توفیقات بسیار خوبی را در این خصوص به دست آورده است.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه