فرمانده انتظامی مهاباد:

180هزار نخ سیگار قاچاق درمهاباد کشف شد

180هزار نخ سیگار قاچاق درمهاباد کشف شد
فرمانده انتظامی مهاباد از کشف 180هزار نخ سیگار خارجی قاچاق توسط مأموران انتظامی این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از مکریان،   سرهنگ بابانژاد فرمانده انتظامی از کشف 180 هزار نخ سیگار قاچاق توسط ماموران انتظمی این شهرستان خبر داد و افزود: روز گذشته مأموران ایستگاه بازرسی سه ره دارلک این شهرستان هنگام کنترل خودروهای عبوری به یک دستگاه خودروی سواری پژوه که از این شهرستان عازم ارومیه بود مشکوک شده و خودرو را برای بازرسی کامل به پارکینگ منتقل کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مکریان،,

بابانژادافزود: مأموران پلیس در بازرسی از این خودرو، 180هزار نخ انواع سیگارهای خارجی قاچاق در مارک‌های مختلف کشف و راننده آن را نیز دستگیر کردند.

,

وی ارزش برآورد شده این محموله کالای دخانی قاچاق را بیش از 200 میلیون ریال بیان کرد و گفت: سیگارهای کشف‌شده به اداره دخانیات شهرستان تحویل و متهم نیز پس از تکمیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شد.

,

فرمانده انتظامی مهاباد در پایان تصریح کرد: در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل مزین شده است، مبارزه با قاچاق کالا که صدمات جبران ناپذیری بر پیکره اقتصاد کشور و منطقه وارد می کند یکی از اولویتهای مهم پلیس محسوب می شودکه نیروی انتظامی شهرستان مهاباد هم در این راستا با برنامه ریزیهای هدفمند و تلاش شبانه‌روزی مأموران خود، توفیقات بسیار خوبی را در این خصوص به دست آورده است.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه