مدیرکل تبلیغات اسلامی استان لرستان:

اقتصاد مقاومتی هنوز به مرحله عمل نرسیده است

اقتصاد مقاومتی هنوز به مرحله عمل نرسیده است
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان لرستان گفت: چندین سال است کلمه اقتصاد در شعار سال به‌کاررفته ولی شاید هرساله در مقام عمل نبوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  آساره خبر، حجت‌الاسلام سعید مهدوی امین مدیرکل تبلیغات اسلامی استان لرستان ، در نشست تخصصی فرهنگ و هنر در اقتصاد مقاومتی که در تالار ماه حوزه هنری خرم‌آباد برگزار شد، ضمن تسلیت شهادت موسی بن جعفر، اظهار داشت: چند سالی است در لرستان هرسال ستادی با عنوان پیگیری شعار سال داریم که مأمور رصد فعالیت‌ها در راستای تحقق شعار سال در دستگاه‌های فرهنگی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آساره خبر,


 وی با بیان اینکه اقدام و عمل که در شعار سال به آن اشاره شده به این معنی است که از بحث همایشی به سمت کارهای راهبردی و کاربردی پیش رویم ،افزود: چندین سال است کلمه اقتصاد در شعار سال به‌کاررفته ولی شاید هرساله در مقام عمل نبوده است.

,
,


مدیرکل تبلیغات اسلامی استان لرستان بیان کرد: اخیراً برخی کارشناسان اقتصاد فرهنگی را مطرح می‌کنند چراکه فرهنگ می‌تواند درآمدزا هم باشد و حتی نقش فرهنگ در اقتصاد از صنعت خودروسازی هم مهم‌تر است و باید ما اول بتوانیم فرهنگ‌سازی کنیم  و فضایی را در جامعه ایجاد کنیم و پس ازان به دنبال راهبردها و راهکارها و اقدامات عملی باشیم .

,
,


مهدوی امین تصریح کرد: ما باید به دنبال راهبردها و راهکارها باشیم و شورای عالی انقلاب فرهنگی می‌تواند به‌عنوان ستاد فرماندهی بحث فرهنگی در اقتصاد مقاومتی باشد تا بتوانیم بهره خوبی دراین‌باره ببریم.

,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه