فرماندار شادگان تأکید کرد؛
در فولاد شادگان از نیروهای بومی استفاده شود
فرماندار شادگان:بر استفاده از نیروی کار بومی در فولاد این شهرستان تاکید کرد و نظارت مستمر بر استفاده از نیروی بومی را خواستار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح شادگان: بهروز فرج اللهی فرماندار شادگان در جلسه ای با حضور علیمراد پور مدیرعامل شرکت فولاد شادگان،رئیس اداره تعاون،کار و رفاه اجتماعی شهرستان و پیمانکاران شرکت،گفت: به منظور توسعه اشتغال و بهبود سطح معیشت مردم، توسعه اشتغال بومی در شرکت فولاد شادگان الزامی است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح شادگان,بهروز فرج اللهی فرماندار شادگان در این جلسه با تاکید بر حل مشکلات معیشتی کارگران، اظهار داشت: برای کاهش معضل بیکاری در شهرستان باید از تمامی ظرفیت های اشتغال با نیروهای بومی استفاده شود و در صورت نیاز به تخصص، دستگاه های مسئول با ارائه آموزش های لازم، نیروهای متخصص و مورد نیاز را تربیت کنند.
,فرج اللهی ضمن تاکید بر اشتغال بومی در صنایع این شهرستان،گفت : درخواست شغل مناسب از دلایل عمده مراجعه شهروندان شادگانی به فرمانداری است و رونق اشتغال بومی راهبرد کمک به شهروندان و مراجعه کنندگان است.
,فرج اللهی با تاکید بر پیشرفت بیش از ۸۰ درصدی شرکت فولاد شادگان از این شرکت به عنوان ظرفیت اقتصادی بالقوه این شهرستان نام برد و گفت: با استقرار رابط اداره کار و تعاون در شرکت صنایع فولاد شادگان از ظرفیت های بومی این شهرستان استفاده می شود.
,شرکت فولاد شادگان در جنوب شرقی شهرستان شادگان و ۳۵ کیلومتری مرکز شهرستان و در فاصله ۱۰ کیلومتری شهر بندر امام خمینی و در زمینی به وسعت ۲۶۰ هکتار قرار دارد.
,]
ارسال دیدگاه