جلسه شورای فرعی هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در حاجی آباد برگزار شد
اولین جلسه شورای فرعی هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان حاجی آباد با حضور فرماندار و مسئولان شهرستانی تشکیل شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از پیارم حاجی آباد ، اصغر جهانگیری فرماندار شهرستان حاجی آباد ، به بیان مطالبی در مورد اعتیاد و مواد مخدر پرداخت و عنوان کرد: تقلیل و کاهش اعتیاد در جامعه نیازمند شناخت ابعاد این پدیده شوم می باشد و اینکه آسیب از کجاست و از چه جنسی است ؟ بیشتر در چه سنی است؟
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیارم حاجی آباد , ، اصغر جهانگیری فرماندار شهرستان حاجی آباد ، به بیان مطالبی در مورد اعتیاد و مواد مخدر پرداخت و عنوان کرد: تقلیل و کاهش اعتیاد در جامعه نیازمند شناخت ابعاد این پدیده شوم می باشد و اینکه آسیب از کجاست و از چه جنسی است ؟ بیشتر در چه سنی است؟,,
فرماندار در ادامه خاطر نشان کرد: سن بیکاری سطح تحصیلات ، خانواده ، جامعه همه و همه در اعتیاد تاثیرگزار هستند و با آسیب شناسی و میزان تاثیرگزاری هر یک از عوامل می توان با برنامه ریزی با آن مبارزه کرد.
,,
نماینده عالی دولت در حاجی آباد در ادامه درخصوص نیازمندی های شهرستان در مسیر مبارزه با مواد مخدر اشاره و بر لزوم توجه ویژه و مساعدت تاکید کرد.
,,
جهانگیری در بخش دیگری از سخنان خود نجات یک انسان را نجات جامعه دانست و افزود: تلاش و همت در راه امنیت اخلاقی و مبارزه با مواد مخدر یک کار خداپسندانه و دارای اجر اخروی است که باید به عنوان یک وظیفه شرعی نگریست.
,,
وی بهترین راه مبارزه با مواد مخدر را پیشگیری عنوان کرد و گفت : پدیده اعتیاد ارتباط مستقیم با مسائل اجتماعی در جامعه دارد و اولویت اول شورای مبارزه با مواد مخدر، پیشگیری اولیه است و بایستی برنامه ریزی دقیق در این راستا صورت گیرد.
,,
فرماندار حاجی آباد از تمامی دستگاهای مرتبط با مقوله مبارزه با مواد مخدر شهرستان خواست تا تمام توان و انرژی خود را در جهت آموزش ، فرهنگ سازی و پیشگیری از آسیبهای مواد مخدر بکار گیرند و نقطه شروع این حرکت را مدارس و دانشگاهها عنوان کرد.
,,
رئیس شورای فرعی هماهنگی مبارزه با مواد مخدر با اشاره به نقش ورزش در سلامت جامعه تاکید کرد : اداره ورزش و جوانان بایستی برای غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان و جوانان برنامه منسجم و مدونی را داشته باشد تا این قشر پر تحرک جامعه که آینده سازان کشورند بتوانند به پرورش جسم و روح بپردازند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه