سرهنگ نیروی انتظامی:
چشم پوشی مامور پلیس از رشوه 5000000 تومانی
رئیس بازرسی فرماندهی انتظامی استان از رد رشوه 50 میلیون ریالی مأمور وظیفه شناس شهرستان جاجرم خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری جاجرم؛ سرهنگ "جلال کمالی رنجبر" گفت: ماموران بخش انتظامی سنخواست شهرستان جاجرم در پی گزارش رسیده مبنی بر این که فردی در منزلش اقدام به نگهداری مقداری مواد مخدر کرده است وارد عمل شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری جاجرم؛,این مقام انتظامی در ادامه بیان داشت: ماموران در بازرسی از منزل متهم و از یک دستگاه خودروی سواری که در محل پارک شده بود 12 قطعه شیء عتیقه کشف کردند.
رئیس بازرسی فرماندهی انتظامی خراسان شمالی ، افزود: مالک خودرو برای چشم پوشی مأمور پلیس رشوه 50 میلیون ریالی پیشنهاد کرد که مأمور وظیفه شناس ضمن امتناع از دریافت رشوه مراتب را صورتجلسه و نامبرده را برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی کرد.این مقام انتظامی در ادامه بیان داشت: ماموران در بازرسی از منزل متهم و از یک دستگاه خودروی سواری که در محل پارک شده بود 12 قطعه شیء عتیقه کشف کردند.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه